Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Sunday, December 27, 2009

HAPPY BIRTHDAY ALONG

Salam buat semua... hari ini merupakan hari jadi anak sulungku yang ke 13, tetapi tuan empunya diri masih di kampung lagi..maka tiada lah majlis sambutan hari jadi ,sebenarnya bukan majlis pun sekadar panggil kawan2 dan anak2 jiran ku  makan2 je. Nak bercerita lah sikit...alkisahnya.....dulu2 aku bekerja dengan makcik ku di sebuah anak syarikat terbitan drama n filem tuuuu medanmas namanya, kepunyaan anita rafar......ala kakak diana rafar tu....kerja ngan artis gitu...itu pun tahun 1996 heheheh..saje nak cari glamer ni. Aku bahagian akaun je bukan artis heheheh. masa kandungan ku 36 minggu aku telah berhenti kerja..............Sebulan jugak lah baru lah baby ku ini keluar....dengan selamatnya.tanpa sebarang komplikasi dengan beratnya3.02 kg,.alhamdulillah.Dan bertarikh 27.12 1996 pada hari jumaat, yang suka sangat menangis masa bayi dan menjadi cucu sulung dan anak saudara yang pertama dalam famili ku.  Sekarang dah besar anak mama ni...HAPPY BIRTHDAY BUAT ANAKKU MUHD ARIFF ISQANDAR, mama doakan yang terbaik buat along . Belajar rajin2 dan jadi anak yang soleh......amin



 Ini je lah gambar terbarunya masa pergi tugu negara hari tu


happy birthday anakku..semoga panjang umur..muahhhhh mama n abah sayang along sokmo

4 comments:

Alalalaaa....dah besarr anak mama nih....dah bujang dah pun...ni mesti sama tinggi ngan mamanya dah nih.ensem lak tuh.

To Along,Happy birthday to uuuu...semoga menjadi anak yang soleh dunia akhirat yer... nanti dah balik dari kampung jangan lupa minta mama buatkan kek sedap2 yer..yg along suke tuu.heheee..

Amboi kak...pernah keje ngan artis rupanya..glemer u!hihiii...senang laa akak beranak sulung ek...suke sue dgr(bace).. bila nak tmbh lg nie?eheehee
 
Happy Birthday to Along!!! May lots of success be upon U!! :)
 
Selamat ulang tahun ye Along (sama panggilan macam Kak Nida..hehe, akak lagi ke?). Semoga menjadi anak yang mendengar kata dan anak yang soleh...aminnn
 
hepi besday ye along...moga jadi insan yg berjaya dunia dan akhirat...
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...