Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan seketika

Thursday, December 24, 2009

KENAPA JADI BEGINI?????..TINTACYBER

Salam semua ada sapa2 boleh tolong tak..kenapa bila aku masuk blog tintacbyer pic dan gambarnya kecil sangat sehingga tak nampak utk membacanya, aku rasa komputer  aku je kut yang bermasalah, yang peliknya umah tinta sahaje kecil...tgk gmbar2 ni ya

Ini kat atas blog tinta tempat follower tu


yang ini dekat petak chat tu..kecil bangat


ini pulak umah aku...memang berbeza



kenapa jadi begini......

8 comments:

KakLiza...urmmm I can view KakTinta's page ok jer.

Akak dah try off n on the pc again tak???
 
terkejut pula terima pesanan dari akak..terkejut juga le kak tengok kenapa jadi kecil macamtu...kenapa ye..kita view ok je.....blog akak pun tinta tengok ok je...nampaknya kalau akak nak view besar blog tinta kena ubah dkat setting tu bagi besar sikit.(yg kat atas tu File Edit View..pgi kat view cba akak tngok setting kat situ....Terima kasih banyak2 kak atas keperihatinan akak...:)
 
Salam kak Liza,
Rasanya, blog tu, tak serasi ngan browser kak Liza. Mungkin paparan di blog tu lebih sesuai untuk satu browser je. Mozilla ATAU Internet Explorer only. Template yang elok, yang serasi ngan kedua2 browser.
Cuba kak buka guna browser selain yg kak guna. Tentu paparannya elok. ;)
 
Kak Liza..

Kalau komputer saya, saya try tekan Ctrl dengan + serentak.. tp lain komputer lain caranya.. try ler akak buat.. gud luck ;)
 
Tq ya love atas saranan tu, dah seminggu blog tinta jadi kecik sebelum ni ok je. mmg setiap hari jadi gini
 
saspen tinta kan, tiba2 je akak suruh dtg umah dialam maya ni....
 
Salam indah..itu pun salah satu dari penyebabnya, hari tu akak guna program lain. pas guna guna program lain..baru lah timbul masalah ini.
 
Salam Nida.....akhirrrrnya akak berjaya membesarkan blog Tintacyber tu dengan kaedah tekan ctrl dengan + , kena tekan 4 kali baru jadi page normal. terimakasih nida..jauh datang bantu akak.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...