Wednesday, December 30, 2009

MACAM - MACAM ADA

Salam buat semua, semoga sihat sentiasa dan dimurahkan rezeki, lebih2 lagi nak masuk tahun baru 2010 ini, berbagai keperluan sekolah anak2 perlu di sediakan, yuran sekolah mesti di bayar..buku kerja kena beli...apatah lagi pakaian sekolah semua hendak di ganti, anak2 zaman sekarang masuk tahun baru..mesti ganti baru...hinggalah ke pensel box pun berganti.....parah jugak lah....maklum la anak ada 6 orang dan semuanya dah bersekolah. Hari ini N3 terakhir untuk tahun 2009 ini. Sekejap lagi aku n famili hendak pulang ke kampung. Tahun depan baru balik....lama tu...setahun balik kampung hhahahha. 010110 aku dah balik KL . Biasa lah aku kalo nak tinggal lama2 ni....aku sediakan sedikit makanan untuk tetamu rumah ku. Terima kasih ya buat semua tetamu kesayangan ku semua. :~

Nasi goreng sarapan pagi ini

masak lemak keladi berudang

Bingka (buat minum petang ya )

Jemput2 Milo( Tak cukup bingka makan jemput2 ya)



Malam masa dok santai2 sambil tgk TV tu makan lah kerang ya...cicah lah ngan apa2 pun...
Air amik sendiri lah ya...byk kat dapur tu..kalo buat nescafe takut basi pulak...

SELAMAT TINGGAL 2009.....DAN SELAMAT DATANG 2010.....SEMOGA ALLAH MELINDUNGI DAN MEMBERKATI KITA SEMUA...SAYANG SEMUA.....ASSALAMUALAIKUM SEMUA.

7 comments:

Eh..eh..ada jemput2 Milo..mcm mana tu??..baru 1st time dengar, apa lagi pernah makan..cuba huloq mai sikit..nak rasa..
 
Yes...macam macam ada!!! yummmmyyyyyyy! :)
 
Selamat pulang ke kampung ye Kak Liza..

Amboi... amboi... ni yang meleleh air liur ni, macam2 aneka makanan yg ditinggalkan.. kan best klu boleh makan betul2....
 
Hari ni makan jemput2 kak..semalam tak tmbus pintu dapo akak nih..sibbaik leh panaskan lg..minum air sejuk je ni..hukhuk.. ermm,sedapnya jemput2 nih..pestaim rasa.nanti bagi la resepi eh..hehe

Selamat tahun baru 2010 buat akak sekeluarga.. semoga tahun baru nanti lebih menceriakan dan membahagiakan kite ye..
 
sedapnyer kerang tu..
 
~ Azamiezas ~ salam azmiezas..jeput milo best..masa goreng tu..harum semerbak,cuma tambah satu sudu besar milo je ke dlm adunan.

~ Love ~ hai love heheheh suka2 je bagi nama nama kat jemput2 ni hehehhehhe, cubalan sedap jugak.
 
~ Nida ~ salam nida, akak dh blk kl ni...boleh la kalo nak cuba jemput2 ni senangja... itu pun kalo anak2 yang suka mkn jemput2 je


~ HaSue ~ salam sue..itu lah akak cakap sedap jemput2 ni nasib baik sue dapat rasa.

Selamat tahun baru 2010 buat sue n famili ya.


~Hazwan Hakim ~ memang sedap kerang tu..ambil la kalo nak hehehe.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...