Monday, June 28, 2010

AIR KELAPA MUDA

Salam dan selamat petang buat semua...dah minm petang ke.....semalam akk ke Lumut menziarahi adik ipar yang masuk spital Sri Manjung kerana appendiksnya dah pecah....tak sangka pulak masa hari khamis tu akk dah jumpa dia....masa tu dia tengah sakit perut yang amat......p klinik dokter bagi ubat sakit perut je....dia balik ke lumut check semula baru tau ada appendiks tu mlm tu juga kena operate. Semalam sebelum blk Kl sempat juga akk singgah minum air kelapa ......best n murah pulak tu

Emmmm segar bila dapat minum air kelapa ni.........



Patut la air kelapa murah kat sini....banyak sangat pkk kelapa di tepi2 jalannya...akk snap dari kereta yg bergerak je hehehehh. Ibu2 yang yang bakal melahir tak lama lagi elok sangat meminum air kelapa ini...kerana selain dari memudahkan proses bersalin tu akan mencantikkan lagi kulit baby. Jom Linapg kita minum air kelapa

4 comments:

Salam rosa
Betul tu, ibu2 yg bakal bersalin bagus minum byk2 air kelapa, saya caya petua tu :)

Dihometown saya mahal, sebiji kelapa muda berharga RM2.50
 
Salam kak rosa, petua minum ayaq kelapa muda semasa pregnant adlh sgt baik. Bape rega sebiji nyoq muda tu? Kata murah. Kalo RM2/biji tu kira biasa la. RM1/biji br murah..he3. Kat sini lg murah, RM0 je. Rasa nk minum, kait je sendiri, belah nyoq sendiri, minum ramai2..
 
salam puan isah...mmg kelapa muda ni byk sangat khasiat n penawarkan...tq ya puan isah
 
Salam en daun....ayaq nyoq ni mmg byk khasiat..tak kira utk org pregnant atau takkan......yg akk minum kat kedai tu rm2.00 sebiji. Kalo biasa akk beli n tapau air kelapa rm 1.50...tapi kalo kat Kl minum gitu mahal bangat rm 3.50 ke rm 4.00 tu blum kedai mamak lagi huuhuhu....kena p minum kat lgkwi la galo 0 sen heheheh
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...