Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Thursday, June 24, 2010

SELAMAT HARI LAHIR BUAT NURSYAZA AFIQAH

Salam dan selamat pagi buat semua....Hari ini 24.06.2010 adalah hari ulang tahun anak akk yang ke 9 .Di kesempatan ini akk ingin mengucapkan selamat hari lahir buat Eqa anaknda akk yang ke 4. Ini lah tuan badannya...nnt gambar yang lain tu akk di update kemudian, kerana hari ini merupakan hari yang sibuk juga...kerana sekejap lagi akk nak ke KLIA nak hantar MIL pergi umrah, semoga perjalanannya di lindungi Allah selalu:~


Tuan badan berbaju purple tu...ini masa nak ke penang hari tu, pantang jumpa air mesti nak main air dulu.....

8 comments:

akak..awat nampak mcm dah anak dara sangat tu..hamboi beso panjang dah..dah bleh tolong mak masak kat dapur kan kak..happy birthday ye..
 
Selamat ulang tahun kelahiran buat anak Kak Liza... sama dengan umur Kakak Mizah..

Budak2 ni memang pantang tengok air.. sanggup tak makan janji dapat berendam dulu
 
salam kak liza,
happy birthday to Nusyaza Afiqah. Moga cemerlang di dunia dan di akhirat dan jadi anak yang solehah. :D
Jua moga dipermudahkan urusan ibadah MIL kak liza pergi dan pulang. :)
 
Hepi besday Iqa.. Jadilah ank yg baik dn mdengar kata mama dn abah. Nti nk dpt adik, kna jd kakak yg baik juga tau. Jgn nkl2 ye. Bljr biar jd org yg pandai.
 
~ Salam Izah~ terima kasih ya ucapan itu


~ Salam Nida ~ sengeh2 besday girl baca heheheh


~ salam Indah~ terima kasih banyak2


~ salam Adry ~ Iqa tengah belajar jadi org yg pandai heheheh...esok ambil report card, tau la pandai ke tak heheheh
 
comel jek anak dara akak nih..semoga syaza membesar menjadi wanita solehah taat pada agama dan ibubapa..tak lama lagi dpt adik baru leh tolong mama yer syaza..hehe
 
Salam sue....kembang semangkuk dia baca mesej sue....eh macam mana auntie sue tahu Eqa nak dapat adik .....heheheh
 
salam rosaliza..selamat ulang tahun..untuk anak..dan semoga MIL selamat pergi dan kembali...
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...