Thursday, July 22, 2010

TAHNIAH BUAT LINAPG DAN KELUARGA

Salam ceria dan selamat pagi buat semua.Tahniah buat LINAPG dan keluarga atas kelahiran baby girl.  Tengok gambar mms tu  comel sangat baby Wan ............ Awal pagi 22.7 .2010 lina selamat melahirkan bby girlnya yang comel...tahniah dari akk n famili, take care ya dik. Sekarang lina masih lagi di hospital pearl medical centre penang.Mereka berdua sihat. Untuk perkembangan selanjutnya nnt lina akan updated kat blog dia ok. Kak Nisa cuti ke hari ni nak jaga adik heheh

2 comments:

ooo dah dapat baby..tahniah buat kak linapg..semoga urusan semuanya dimudahkan..
 
Salam izah....terima kasih bagi pihak lina....alhamdulillah semua sihat, esok boleh kuar spital
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...