Sunday, November 14, 2010

SELAMAT ULANG TAHUN PERTAMA - EMBUN KASEH TERCINTA

Salam buat semua hari ini 14.11.2010,genaplah setahun usia blog akk ni...baru nak bertatih je ni. Terima kasih buat semua pengujung blog Embun Kaseh Tercinta. Terima kasih pada follower yang sudi follow blog akk, terima kasih sokongan andar membakar semangat akk. Sekiranya akk belum folo kembali sila beritahu akk, dan tinggalkan link, kekadang tu bila akk klik2 tempat follower tu, masih tiada link disitu. Begitu juga dengan silent reader walaupun tiada jejak,  terima kasih kerana sudi ke blog akk. Terima kasih yang tidak terhingga buat insan yang banyak membantu akk dalam membina blog ini iaitu Hasue, Linapg, Dayang Jack, Cikmin dan juga Myresepi serta Rakan2 Blogger yang lain yang banyak berkongsi resepi untuk akk mencuba. serta keluarga akk yang banyak memberi sokongan terutama suami dan anak2 akk, serta adik beradik akk yang juga mempunyai blog masing iaitu Adry ( Dedaun alam ) Egie Azzira, Ayunalisa dan Alla...Terima kasih buat semua

Walaupunberkenalan dialam maya sahaya tapi keakraban tetap terasa sepeti dialam nyata...semoga perhubugan dialam maya ini berterusan sampai bila2....terimalah sekuntum mawar merah yang di basahi Embun Kaseh Tercinta Dari Akk Embunrosaliza


ehhh embun ke air hujan ni heheheh...apa2 pun terima kasih banyak

22 comments:

tahniah kak...
seronokkan ade blog ni...dpt ramai kwn kat alam maya nikan...dpt jugak berkongsi mcm2 cerita & boleh dpt mcm2 resepi jugak...
 
Salam Ainnoraini....tq ain,suka sangat sebab kita dapat mencuba pelbagai resepi dan juga banyak sangat info2 yang kita tak tahu..terima kasih ya ain
 
salam rosaliza..tahniah..dah setahun kan..semoga terus menulis disini..
 
Salam kak erna..terima kasih kak erna, akk lah salah sorang pengomel setia blog saya , selagi ada tenet kat umah ni selalgi tulah adanya blog saya
 
selamat ulang tahun embun kasih tercinta yg pertama....congrats kak ros!!!! keep it up ye....
 
Salam Kak Liza..

melalui bloglah diriku mengenali dirimu :)
 
salam kak rosa> dah setahun ek..hepi blogging...dh abes pantang nnt updt blog byk2 tau..tadak n3 masak, boh je la gambo dak kecik tu..
 
Salam Kak Rosaliza,
Syukur alhamdulillah dah setahun Embun Kasih Tercinta...moga terus berblogging, terus suksess dan sentiasa berkongsi info dan resepi2 yg mabeles.....
 
selamat ulang tahun embun kasih tercinta yg pertama....Tahniah... semoga berterusan berblog... selain + pengalaman n ilmu + silaturrahim...
 
Salam Kak Rosa, Happy Anniversary buat Embun Kaseh Tercinta, wah dah setahun rupanya...Congratulations ya, semoga lebih sukses & menyinar blog ni & kehidupan akak sekeluarga juga...Amin
 
salam kak...hepi anniversary buat blog akak nih. Teringat lagi akak ngidam nak buat blog ingatkan akak ngidam nak makan laksa sarawak.hihihi...Apa2pun semoga akak semakin aktif memajukan blog akak nih sebab melalui blogging ni laa kita tahu perkembangan semasa rakan2 cyber kan.. sue nih jer kejap ada kejap takde sbb masalah tenet..nih plak masalah broadband selalu putus2..x smpai seminit putus balik..kakak sue yg duk labuan nun gitu gak katanya..agaknya celcom ngan upgrade kot..x abis2 jek..huhu..pjg lak mengomel kat sini..hahaa..
Selamat ber'blogging' buat akak yer..muahhh2..muahhh skali kat baby amani..hehe
 
Congratz on ur first blogoversary kak!!! Same date with my daughter's birthday, hehehe! :D

Wish U many more to go!
 
Salam mimiey..terima kasih yang tak atas sokongan dari mie
 
Salam Nida..kalau lah tak ada blog ni maka kita tak mungkin kenalkan...terima kasih pada kwn2 sekelian atas sokongan ini
 
Salam Linapg..kejap je dah setahun kan..dulu2 dok lepak2 kat blog Hasue n DJ je pas tu buat blog sendiri...kalo tak tak ada lg blog sendiri....pas ni kena rajin2 la masak2 hehehe..TQ atas sokonganmu itu Dik
 
Salam Yatie...kerana blog yatie yang berkongsi resepi maka...byklah sikit masakan akk yang dapat n3...terima kasih Yatie
 
Salam Erma...terima kasih atas sokongan itu..semoga embun terus membasahi blog akk ni..takut kekeringan resepi je heheh
 
Salam Azlina...terima kasih banyak2 ya selalu jenguk blog akk yang tak seberapa ini berbanding dengan blog otai2 yang resepinya best2 belaka...tq ya azlina
 
Salam Hasue...salah sorang yang membakar semangat akk untuk membuat blog....kalo dulu2 selalu dok melepak umah sue yang sentiasa ramai itu je..buat semak umah sue je kan....terima kasih atas tunjuk ajar yang sue berikan pada akk selama ini....dulu2 selalu je ber YM ngan sue..pas tu dh abis dah...rindu nak ym ngan sue...apa2 pun Tq yang tak terhingga buat sue atas sokongan....muahhhhh.........
 
Hai Love...tq ya..oh sama tarikh ke..kalo gitu noleh akk pg ngendeng selebret blog akk juga hehehe
 
epi belated besday wat blog embun kasih tercinta! moga terus maju jaya......
 
Salam Hana...terima kasih..majulah blog untuk kita semua..tq hana
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...