Saturday, December 25, 2010

CUTI2 CAMERON

Salam buat semua..pada 13.12.2010 akk n famili serta keluarga sebelah my abe pergi citu2 cameron. Sewa apartment kat puncak arabela satu malam je....kali ini pergi tak berapa best pulak..gah lah hujan sokmo tapi kali kalo nak merasa sejuk tu dapatlah. Kejap2 gerimis...oklah boleh redah lagi. Masa akk kat Kea Farm hari selasa tu punyalah lebat hujan n angin pun kuat juga....gambar pun tak snap banyak....lagi pun musim hujan2 gini org kat cameron cakap stobeli manyak mahai sikit sebab buah jatuh...ooo patut la akk beli kat kebun baru dapat 2 kotak rm 10.00. Tapi rata2nya jual 1 kotak rm 10.00. Jom lah tengok gambar yang tak berapa nmapak mcm cameron nih :{~

Puteri Syaza Amani.....nasib baik le tak demam lps kena hujan ribut....aktivi snap pic pun beralih ketangan anak2 je

Kak Baby heheh Nursyaza Adawiyah

Eqa peace......

Ini jelah bukti ke cameron....lain2 tak berapa nampak heheh

heheh..sori la letak gambar kelabu asap gitu

Hujan ribut,,taufan,,sejuk2 gini sanggup lagi makan ais krem....anak2 akk suma hantu ais krem

Yang ni pun sama....

Kalo tak sempat jumpa Kak Zila66 tapi akk g awal pulak...lain kali kita jumpa ek kak

12 comments:

seronoknya dapat bercuti dekat cameron. Kali terakhir wa pergi tahun 89. tentu dah banyak berubah cameron tu.
 
wah...bestnyer kak...teringat ingat lagi ni ari tu ke cameron..tak update pun lagi dalam blog..hiks.. :P
 
kalau leh joint gathering kat CH mesti best..hmm bdk2 cenggitu la dh la ujan..kat cameron lak tu,sggup lg mkn eskrim..pepon dak kecik tuh gak menten..
 
Syioknya naik Cameron, hujan2 tmbh sejuk kat atas tu kan Rosa? Memang time ni boleh kata hari2 hujan kat sana..wah terror budak2 tu boleh lg mkn eskrim yea...
 
salam.. saya baru ni dah beli tiket nak gi cameron tapi xjadi sebab xsehat sangat dan banyak kerja... teringin nak pi.. huk3

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/blog-baru-pengunjung-alhamdulillah.html
 
atang jenguk mizi jap... sedeyh

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/satu-entry-banyak-kisah.html
 
seronoknya gi cuti ke cameron..kalo ramai2 pegi mmg meriah eh kak..ngan anak2 lg mesti gawat nk kawal diorg.hehe..
best dpt tgk gambar akak ngan anak2..upload laa byk2 lg..hihi
 
{~ Wachak }~ dah lama tul chak tak pg tu..akk ni kalo cameron 2 kali setahun..heheh, suka ngan tempat ni boleh santai2

}~ Cikmin...kalo update dapat gak tgk gambar min n famili cuti2 cameron.
 
}~ Linapg..kalo kita pegi sama2 lagi seronok yang paling seronok anak2 kita lah kan heheh, satu hari nnt kita sama2 lak ya


}~ Azlina....hari2 hujan kat atas tu..mmg sejuk sangatlah, kalo pg musim panas mmg tak terasa pun sejuk heheh, bdk2 ni tak reti sejuk.
 
}~ Mizi....kalo pg naik bas takut lak mizi kat atas tu hari2 ujan, takut jalan licin je, kalo kita pg sendiri lain sikit....tq mizi nape sedih2 ingat kat miss Hurix ke
 
}~ Hasue...seronok sangat pg ramai2, tapi bila ramai byk lah kerenahnya, suka beli belah mengalahkan mamanya, semua nak...pg masa ujan tak bestnya susah nak jalan, lagipun ribut kuat juga kat situ sue...sue pernah sampaikan kat Cameron hari tu. Gambar tak comel sangat..
 
This comment has been removed by the author.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...