Sunday, January 23, 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Salam ceria buat semua. Sekuntum mawar merah buat diri akk sendiri semperna hari lahir. Semakin tualah diriku ini.  Akk ni peminat bunga rose, jadi bunga ini buat semua peminat2 rose merah}~


Tq buat en google

Terima kasih buat buat abe terchenta, anak2 akk yg sentiasa ingat hari lahir akk. Adik2 akk pagi2 lagi sms , Tq buat Alla dan Ayu, serta adik bongsu akk siap buat n3 khas buat kakak dia ni, tq ya Egie. Linapg serta En Daun. Tak lupa juga buat rakan blogger yang amat rapat dengan akk Hasue

Buat adik2 dan siapa yang sudi  sila ambil ya sekuntum mawar merah ni...akk sayang semua

18 comments:

salam rosaliza..happy birthday..
semoga didalam perlindungan allah sentiasa..dan bahagia disamping keluarga..
 
Happy Birthday Rosaliza, semuga berbahagia dan gembira selalu lebih2 lagi pada hari ini....
 
Happy birthday kak,semoga sentiasa diberkati dan dilindungi..Aminn
 
selamat ari lahir kak..mudah2an sihat sentiasa dan ceria2 selaluu....
 
salam ziarah :)

sanah helwah (selamat hari lahir) kak.

semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dilindungi Allah s.w.t
 
sseeellaaammaaaattt.. hariiiii laaahhiirrrr!!.. hehe
 
Salam dan Happy Birthday Kak Rosaliza....moga pnjng umur, murah rezeki, sihat selalu dan semoga hidup sentiasa di berkati...Aminn..
 
hepi besday tu youuu... hepi besday tu uuuuuu...semoga pjg umur,murah rzk dan berkati selalu hendaknya..potong kek brp tingkt?
 
jemput singgah blog su manje
 
happy brthday sis
 
Assalamualaikum kak..

Selamat menyambut ulang tahun kelahiran! semoga dipanjangkan usia, sihat tubuh badan, murah rezki dan berbahagia sepanjang hayat....amin. mmmuahhhh!
 
Salam Rosa, Panjang umurnya, panjang umurnya, panjang umurnya serta mulia...serta mulia, serta mulia...Pernah dengo tak lagu birthday ni?? Semoga Rosa berbahagia selalu bersama keluarga tercinta, murah rezeki & diberkati hidup oleh Allah swt..Celebrate kat mana tu?
 
As-Salam kak rosa,
Happy bithday to U. Smga trs berbahagia bsama famili tcinta. Sori sbb plg lmbt ucap besday ni. Dr tghmlm td lg nk ucap tp kredit xpired la pulak...huhu.. N3 tak buat dlm Dedaun Alam sbb tak kna tema..hehe.. Selamat Myambut Harilahir, smga pjg umur, diberi kesihatan yg baik, murah rezeki dn berbahagia sentiasa.
 
Happy birthday Embun,
semuga ceia ceria selalu,yang keberapa eh?
 
Happy Birthday kak!!! Sweet rose...am a red rose lover too! :D
 
salam


selamat hari lahir..semoga sentiasa dalam limpahan rahmatnya
 
aduhaii teruk tul line tenet arini..fb sempat gak tembus walaupun putus2..huhu

Apa2pun..sue doakan yg terbaik utk akak dalam kehidupan dunia akhirat..
semoga akak menjadi ibu yang sentiasa dihormati anak2..
akan menjadi seorang isteri yang tetap setia membahagiakan suami..
sentiasa taat pada ajaran agama..
dan semoga perkenalan dan hubungan yg terjalin antara kita kekal sampai bila2..
Selamat hari ulangtahun kak..senyum sokmo yer!

minta maaf byk2 x sempat2 nk buat n3 besday akak..huhu..
 
salam... hepi besday....
bonda krn salam.. dia ckp slmt hr jd.. pstu dia tnye kek besar mane..hehe..
ros merah besday alla yg k.da bg tu rjn btl berbunga..
x pts2 bunga dia..
nk bt n3 tp xdan..hehe
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...