Tuesday, January 11, 2011

PULUT IKAN KERING

Salam buat semua...pulut ni menu bf beberapa hari yang lalu..kesempatan tak mengizinkan untuk mengn3 heheh..patutnya malam ni akk nak letak telur dadar ikan jeruk, tak boleh nak transfer pulak gambar dari camera ke pc..tah apa yang tak kena....

Pulut menu kesukaan anak2 lebih2 lagi makan ngan kelapa yang agak muda. Akk msksn ngan ikan masin, anak2 layan ngan ikan goreng je }~ ....

8 comments:

Salam kak Rosaliza..

Kak, Naz dulu tak pandai makan pulut dgn ikan kering tapi sejak duduk di kelantan dah teror dah.. sedap kan terutamanya kalau dimakan ketika panas-panas pulut tu..uiiiihhh boleh bertambah-tambah..Makan lak time hujan2 di luar rumah...besttttt...
 
salam kak
ish tengok pulut ikan masin ni, teringat dah janji ngan anak nk buatkan pulut utk dia..anak saya tu suka sgt mkn pulut kosong mcm tu je ;)
 
salam kak, sedap ni lama dah x mkn ni x ada stok iman masin kat sini..tumpang mkn sini jer lah...hehe
 
aaaarrr.. sedap ni kalau makan time petang2 ni
 
}~ Naz...akk cukup suka ngan pulut2 ni naz..oh naz dok klate ke ...kat klate mmg sarapan pagi ngan pulut ikan kering ni.mkn ramai2 mmg best
 
}~ Zarin..tentu mulus je kulit anak zarin tu kalo suka mkn pulut
 
}~ Nieza..nnt blk mesia mkn puas2 nieza heheh..meh mkn umah akk
 
}~ Mizi..akk selalu mkn buat bf mizi..kalo ptg pulut durian hehe
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...