Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Friday, February 11, 2011

MASAK LEMAK CILI PADI AYAM

Assalam buat semua, lama betul tak besrsiaran secara langsung mahu pun rakaman secara langsungkan. Bukan apa kadang2 tu masa macam mencemburui kita je bila nak letak n3. Hri tu internet tak ada satu hari..kelam kabut gak my abe tengok bini dia poyo je muka hehehh..cepat2 dia call org TM....dalam tempoh 24 jam, tenet akk dah pulih seperti sedia kala. Mekasih ya . Bila line tenet ok, Amani lak cam tak bagi akk lama2 dpn pc....mahu di gendong sokmo. Tapi time baik ok je dia layan Maher Zain nyanyi je hehe.

Berbalik pada n3 hari ni pulak, akk ingatkan dah letak n3 ni, dah lama akk msk menu ni, Ok je anak2 akk mkn, dia kata mcm mkn tempat kenduri kawen je. Akk masak cili padi memang selalu letak bawang hehhe }`

best aroma serai tu. Akk buat tak pedas mana pun, sian anak2 lak kalo pedas sangat
Ok jumpa lagi...wassalam

8 comments:

sadap tu...lapar la pulak..
jap lagi rehat boleh la jln2 carik makan...
 
memang kebizian je ada handbag idup nih kan..sama laa ngan sue kdg2 kak x smpt2 ngentri. skrg ni cube sbaik mgkin nak ngentri..tp mata mudah ngantuk lak..hihi

ayam masak lemak mmg sedap tu..ada guna kunyit idup x kak?
 
kak ni lauk my kids favourite!!..boleh bertamabh 3-4 kali ..sedappp
 
assalam kak, ni memang my fav ni...kalau lagi pedas lagi sedap ni...maunya bertambah nasi...tapau ler semangkuk buat lunch ni...hehe
 
}~ Ainnoraini....ayam cili padi pesen akk nih, simple2 je, janji sedap n anak2 suka heheh
 
}~ Hasue...assalam sue, mmg payah kdg2 tu ngan anak kecik ni, dulu2 suka ati kita je nak buat apa heheh,,tapi seronokkan.

Akk kalo masak lemak yg pakai kunyit, akk suka pakai kunyik hidup..aromanya lebih ngacam.

goreng ikan je suka yg serbuk heheh
 
}~ Ayu...mcm anak2 akk juga
, akk pun tak sangka bdk2 ni pun suka ayam lemak cili padi ni
 
}~ Nieza...mmg power la kalo lagi pedaskan Nieza, akk buat tak berapa pedas, sian kat anak2 heheh..nak semangkuk je ke heheh
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...