Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Sunday, April 10, 2011

AWARD CUTE DARI LOVE2COOK & IZAH

Dihari minggu ini merupakan hari penggantungan award. Pagi tadi  ada pesanan dari  love bagi tahu ada award untuk akk. Laju je akk nonong ke rumah love untuk sesi pengangkutan. Ada banyak award akk bekenan yang jeans tu tapi takleh nak Copy pulak.  Tq ya love yang selalu tak lupa untuk kongsi award dengan akk, suka akk kenal dengan LOVE, dan semoga persahabatan alam maya berpanjangan .



Mula tu ingat nak yg jeans tu, cute je, tapi no copying pulak, jadi akk ambil yg bunga matahari ni pun cuteee sangat.


Pada sesiapa yang sudi sila2lah copy n paste ya, dan pada peminat bunga matahari silalah ya jangan segan2.


Eh ada lagi rupanya award untuk akk, dlm kul 11 gitu ada pesanan dari izah untuk angkut award..sekali harung la dah bawa kontena, teruss je akk angkut sekali, mekasih ya IZAHDAUT



COMEL JE DOK MASAK2 KE DOK BLOGGING TU HEHEH

2 comments:

seronoknya rosa dapat gantung award yang cantik2 tu..
bunga matahari cantik..yang chef tu pun cantik..sesuai dengan rosa yang sedang rajin mencuba bermacam2 resepi sekarang ni..
 
}~ Kak Erna...heheh suka juga ngan bunga2 gini kak, tapi saya lagi suka bunga ros akk tu merah menyala heheh.

Rajin masak sbb byk mulut yg nak mkn, kalo beli byk oulak habis duit kak. tq ya kak, suka akk
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...