Saturday, June 25, 2011

MEE GORENG CAMPAK

Assalammualaikum dan selamat pagi buat semua, breakfast ngan kita pagi ni, tentu para ibu sibuk menyediakan sarapan pagi  ya pagi2 gini. Ada juga yang beli macam roti canai ataupun nasi lemak kan.....


Pagi ni, anak2 akk yg sekolah rendah ada acara sukan tahunan kat stadium mini Sekolah Seri Permaisuri.  Pagi2 dah pergi kat sekolah berkumpul kat situ utk naik bas, suka sangat nak naik bas kesana.....


Ehhhhh jomlah sarapan bersama }~ 




layanzzz mee je pagi2 ni

9 comments:

wah kak rosa..yang campak tu yang sedap tu hehe..saya malam tadi buat mee goreng..then masukkan kuah mee udang bagi basah sedap gak hehe
 
tumpang lalu kak...tumpang ceduk sikiiitt je..hehe..
 
boleh join mee goreng campak tu.... mmmm bestnya dpt sediakan sarapan, amie kena tunggu esoklah baru boleh sediakan sarapan ... ari ni keje...hu huhuhuuu
 
bebaik kak rosa...jangan campak ke luar kuali sudah.... :)
 
pesen campak gini mmg best..ada lagi ke tu?minta sepinggan
 
bestnya makan mee goreng...saya teringin nak makan mee goreng style kering...tapi skang kalau buat mesti tak jadik sejak duk selalu buat mee goreng basah...hhhehe
 
baru jer semlm bf dgn mee goreng tapi hari ni tgk mee goreng akak ni lagi sedap rasa mcm nk mkn lagi jer..hehe
 
campak je kat yana nii..hehee.. biasanya yg campak2 lah yg sedapkan..;-)
 
Assalam rosaliza..pagi ni akak tak buat sarapan..beli murtabak daging dengan roti bom je..lama tak makan..sedap pulak tu.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...