Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Monday, July 11, 2011

AWARD DARI HASUE , CHEQSUE & NOORSHA

Di pagi nan indah  ini , akk dengan semangatnya mengangkut sekeping award dari Hasue, dan sekeping lagi dari CheqSue, dan juga dari Noorsha, . Award beautiful blogger yang ingin mengenali akk dengan lebih dekat lagi.



Dengan perasaan yang amat rajin dan perasan sekali akk tepeklah kat sini tentang 7 perkara yang tu :


1. Anak kedua dari 7 beradik, tetapi la ni jadi anak sulung setelah kematian abang sulung 2 tahun lepas, ketika usianya belum masuk 40 tahun lagi.
2. Berasal dari kelate  n menetap di KL
3. Mama kepada 7 cahaya mata 4 perempuan 3 lelaki
4. Semua adik beradik akk mempunyai blog, En Daun, Linapg, Ayunalisa, Alla dan Egie Azzyra.
5. Suka cuti2 malaysia n balik kampung, ronda2 kotaraya.
6. Suka makan n suka masak
7. Suka dan cepat mesra dengan sahabat alam maya dan amat ingin mengenali mereka, suka baca tag org,  tetapi yang sebenarnya akk tak suka jawab tag, tapi hari ini lapang sikit, jawab jugalah sikit2


itu aje lah yang mampu akk kongsi


Kepada sesiapa yang nak kongsi2 tu boleh lah ambil award ni, kalau boleh akk nak semua kenal dengan rakan2 blogger semua

16 comments:

Hahhhhhh...ni ore kg kito nih...
 
nie entry kena tag ke??award beautiful blogger..menarek2x~
 
hihih....adik beradik celik IT semuanya...bagus2... sy ni baru je nk celik...
 
}~ Cheq Sue...heheh ore sekampung sue..gomo klate gomo haha
 
salam cayalah adik beradik ada blog..lahaii Linapg adik beradik keke heheheh
 
}~ Syaz@rozelt..gitulah syaz, kali pertama akk jawab tag heheh
 
}~ Nuwairani..assalam nuni, a,a adik beradik semua ada blog, lagi pula kita semua dudk jauh, bila ada blog tu jimat sikit credit tipon heheh. Kalo jumpo semua pun time cuti raya lah,yg dekat2 boleh lah jumpa sokmo heheh
 
}~ SheilaShafeareen...a,a sheila kami adik beradik n amat rapat sekali. senang sikit ada blog boleh tanya kbr,
 
ssalam rosaliza..akak belum jawab lagi.ada juga dapat dari anie,nagoya 2 hari lepas..
 
}~ kak erna..assalam kak, hari ni rajin sikit nak jawab tag ni hehe
 
Ros..org klate ko...ramainya anak2....meriah kan.....ibu yang hebat.....:)
 
}~ Cik cek..a.a kak cek saya ore klate, anak2 yg tengah membesar, mmg pening paler di buatnya
 
baru saya tau kak ros ni adik beradik dgn kak linapg...heheheh
 
}~ Quinnie...heheh itulah ramai yang tak tau, mana yang agak rapat je tau hehe
 
haaa...akhirnya akak jawab tag juga..hihi.memang merata jer pergi baca org yg jawab tag nih.. nih baru tau semua adik badik akak ada blog.. penah yg sorg jer x pernah terjah blog dier lg.hehe..

part cuti2 msia tu ada rezeki leh laa bercuti ke sarawak ek kak..

trm kasih kak liza sudi amik award n jwb tag sekali..lebiuuu..muahhh!
 
laaaa baru tau yg lina pg n adry daun tu adik beradik akak...senang bertanya kabar melalui blog n fb kan..save kredit!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...