Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Monday, November 14, 2011

ULANG TAHUN KE 2 - EMBUN KASEH ROSALIZA






Assalamualaikum buat semua pengunjung embun kaseh, Hari ini 14.11.11 merupakan ulang tahun kedua blog embunkaseh. Dikesempatan ini akk ingin mengicapkan ribuan terima kasih buat semua pengunjung blog ini, yang suka komen2 kat blog ini, follower , juga pembaca secara senyap2 (ada ke yang baca kuat2 heheh ), yang buka cari resipi secara senyap2 tak kira siapa kalian, kunjungan anda sangat2 akk hargai. Bagi yang tinggal jejak, boleh lah buat kunjung balas. Buat follower yang baru, akk minta maaf banyak2 kiranya tak dapat follow balik, bukan tak sudi, tapi LINK tiada , tapi insyallah yang tinggal jejak atau link , akk akan follow balik. Terima kasih buat semua, sayang semua :~


Tq mr google, mawar putih yang disirami embun kasih 


Sekalung dan berkalung2  terima kasih akk ucapkan pada HASUE yang terlalu banyak membantu akk dalam membina Blog ini, dulu2 suka sangat lepak2 kat blog dia, bila tinggal mesej kat cbox dia, cepat je dia reply, bila tak dapat reply, dia akan call akk, terharu sangat dengan susah payah dia . Buat adik akk LINApg yang bagi sokongan untuk akk berblogging, memula tu tak berapa nak minat sebab akk masak2 masakan simple2 je, bila dia bagi semangat terus je bersemagat akk, dan tak lupa juga DJ Dayang jack, dulu2 kami selalu ym bila ada masa, semagat dari dia bertambah2 lagi akk nak bina ni, dan akhirnya terbinalah EMBUNKASEHTERCINTA pas tu akk tukar dengan EMBUNKASEHROSALIZA. Bila lama guna layout dari scrapping blog tetiba layout yg akk guna dah tamat tempoh, jadi akk tukar ke layout la ni atas bantuan CIKMIN.COM. Terima kasih sekali lagi buat semua

26 comments:

tahniah....teruskan usaha menulis ya Rosa...
 
Tahniah Rosa..semoga rosa terus menulis disini.
 
Tahniah kak..hepi 'blog'day..hehehe
pst : ada org baca kuat2..anak saya, kalau buka blog ke hape ke, kuat je dia bacakan..haha
 
salam kak rosa...hepi besday utk blog akak....dah 2 thn yer,alhamdulillah....
 
tahniah kak rosaliza...ingat lagi dulu akak tegur saya...rasa diri ni macam kecik sgt apabila dikelilingi otai2 ni..semoga terus berjaya, dan lepas ni boleh la masak ayam masak siam tu ye...heheh
 
@Amie

Mekasih amie yang selalu komen blog embunkaseh

@Achik Erna
Mekasih kak, sokongan kuat dari akk buat saya lagi bersemagat nak update

@Anna Qawina
Mekasih anna, heheh oh ada juga ek yg baca kuat2, biasalah bdk2 tak puas hati baca org lain tak degar heheh
 
@Liza
Mekasih Liza, yang sentiasa komen blog akk,

@Nuwairani Ismai
Mekasih nani..oooh pasal buat pop-up window komen ke..heheh maaf ya kalo nani terasa, akk bukan otai lagi, jauh lagi nak mencapai tahap otai tu.Insyallah ayam masak siam tu nak sangat akk cuba.
 
as-salam EmbunRosaliza

Happy Birthday!!!congrats on two years of blogging!
 
Tahniah...Happy Blogging...Happy Birthday....
 
Selamat pagi Embun..

semoga makin bertambah ilmu kita untuk masak2 ek..teruskan masak2..
 
tahniah kak..semoga terus subur idea nak berblogging...
 
Happy blogging..happy birthday..
 
hepi second anniversary
 
Tahniah n happy annversari,kak terus berblogging ye kak seronok singgah sini baca celoteh akak
 
Takdak potong2 kek ke kak??
Hehe..
 
tahniah kak rosa..:)
 
tahniah kak rosa ^^ happy bloganniversary =)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me
 
hepi besday buat Embunrosaliza..semoga kak terus semangat memeriahkan dunia blog yg semakin suram neh..
kek besday tadak ke?
 
Tahniah kak...happy bloganniversary teruskan menulis dan berkongsi resepi lagi yer:D
 
Tahniah kak Liza! semoga dpt meneruskan perjuangan akak utk berkarya ye. Miss u!!! mmmuahhh! bl nk jumpe ek??...hehehe
 
tin tin...
malam baru datang bawak ciuman untuk kak rosa sayang... muahhhhh selamat ulangtahun 'embunrosaliza'...dah lama fikir, kenapa embun? leh cite sikit tak? apapun semoga terus sukses berblog dan bahagia sokmos
 
Tahbiah kak Rosa...teruskam menulis...bila nak potong kek ni????? heheheh...
 
Assallamualaikum kak Rosa..
Tahniah ye kak.. Dah 2 tahun usia blog akak ni. Lebih kurang sama jer usia lahirnya blog kita ni kak. Blog Naz pun baru 2 tahun usianya tahun ni.. Semoga akak terus aktif berblogging mengupdate resepi2 kegemaran akak yer..
 
salam Kak Liza..Tahniah....Gembira dengan perkembangan dan kemajuan ini..Semoga dengan kehadiran "Embun Kasih Rosaliza" makin memeriahkan lagi dunia blogger ngan resipi2 dan info yang berguna....
 
Assalamualaikum Kak Rosa,
tahniah kak, moga akak terus berblogging dan berkongsi resepi yg sedap2 kat blog ni..terima kasih atas tunjuk ajar selama ini..
 
diana tertinggal keretapi ler.. huhguu.. maaf akak lambat wish tp nak juga... :).. Tahniah buat akak.. moga akan terus berjaya lagi d masa akan datang...
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...