Tuesday, February 21, 2012

KEK PISANG / APAM 2 IN 1

N3 ekspress ni, saje takut ada yg muntah je tgk hoki je.Karang kang org ingat blog sukan n hoki je kat sini heheh.  Kek pisang resipi dari Hasue yang simple ini dah lama buat, ada je stok pisang kat rumah mesti nak buat kek pisang, tak kisah resipi sapa pun janji kek pisang, kali ini resipi Hasue lagi yg akk buat, sebabnya simple n sedap. Jom layan gambar yg tak basi dan ada penyeri lagiii  :~
 laju je tangan amani, letak je terus di kerjakan
 hasilnya
 dan lagi...., sekarang ni selalu berebut dgn dia je nak snap pic pun. Tapi kalo nak amik gambar dia dapat belakang je lah, atau gambar2 yg blur n tak senonoh huhu
kek ni simple n senang sangat nak buat, 


 Resipi akan di letakkan kemudian ok



10 comments:

assalam kak wah bestnya boleh jimat masa ye 2 in 1
 
Assalamualaikum kak Rosa, eh2 tengok kek pisang tu ada senyuman & mata sebelah je..patut suruh Amani cucuk kat sebelah tu baru jd 2 mata..hehe..x kisah la kan berlubang pun janji sedap dimakan, tu yg penting.. :))
 
sukanye kek pisang tuh..ank2 sy suka jgk..
 
Sedapnya klu ada kek pisang,mau rasanya join Liza mkn kek nanti petang..hehe..
 
Assalamualaikum Rosa

Nampak sedap Kek Pisang tu...resepinya belum keluar lagi yer? Jom tukar dgn Kek Marble..

*Maaf Kak Lin dah lama x berkunjung kesini...
 
Salam Kak..emmm lama pula tak baking kek pisang ni...
 
assalam..nmpk moist je kek pisang rcp sue ni.Amani nk try gak tu..sbb tu pantas jer tgn dia pi cekau hehehe
 
pon..pon..pon..singgah nak makan kek pisang...
 
kalau buat imple..makan sedap..memang tak boleh lepas peluang nak buatnya rosa.
 
Asal ada pisang lebih n takde idea nak buat menu lain mesti nak buat resepi ni..ia boleh dipelbagai..buh dlm cup kertas tmbh coklat chips..tp anak2 kat umah ni ada masa dia suka,ada masa krg...bermusim gitu..hehe
best tgk kejadian kek akak tu...dpt byg juga camner rasanya. tq kak ;)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...