Friday, April 27, 2012

HOKI ZON BANGSAR BAWAH 15 dan 18 - SMK BUKIT BANDARAYA

Selamat pagi buat semua, lama sunggu bertapa gambar2 ini. Sejak akhir2 ini entah kenapa mood mengn3 tak ada langsung. Malas yg amat, ketandusan idea nak tulis pun ya, tapi hari2  buka je pc mlm nak tido baru off. Semenjak blogger.com berwajah baru, paler akk pun pening, lama tilik2 n cari2 baru nampak utk new post , pening paler n tak biasa dengan keadaan baru, ni akk tukar balik yg lama ok sikit. Hari tu kisah si talam nangka ada tajuk tapi tak keluar N3, berpeluh akk baru draf n save je, tetiba terpublish pulak. 


Ok lah ,Edisi menghabiskan gambar yg lama. Gambar hoki ini anak akk Amirul Irfan bawah 15 dan Ariff Isqandar bawah 18, tak banyak pun gambar2,akk ambil gambar ni dari perlawan pertama hungga ke penyampaian hadiah, malas dah buat sikit2.  Sebagai kenagan n semangat buat anak2ku :~












 tengok budak bawah 18 main memang menakutkan, yg ni sekolah bukit jalil, terkena kayu hoki kat kepala, ngeriii
Lelaki bawah 15 mendapat tempat ke2
Lelaki bawah 18 mendapat tempat ke 3
Perempuan bawah 18 mendapat tempat PERTAMA


Selepas ini Pasukan lelaki bawah 15 n perempuan bawah 18 dapat masuk ke Peringkat Negeri pula.

4 comments:

seumur hidup ni memang fobia xnak main hoki sebab takut terkena kayu hokii mcm tu la. adoi...kesiannya dia...

tahniah buat semua pemenang!
 
Lailahaillallah.... aduh! Sampai berdarah-darah! Takutnya.. memang ada bahayanya main hoki ni kan Rosa.
 
ngerinya tengok....teruk jugak tu...

Tu laaa kak..saya pun pelik ngn ntry talam nangka tu..ada tajuk, tapi ntry tak de..

p/s...akak kelik kg ko lalu ikut GM..laaa bakpo tak honnya..??? buleh jugak saya tnggu tepi jale..hehehe
 
Aduhai kakkk..takut nengok kecederaan gitu aihh.. harap x berlaku lg laa lenkali terutama kat anak2 akak..nanti kite lak yg fobia nk bg main.hehe..

Tahniah buat semua pemenang n anak2 akak ye..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...