Monday, September 10, 2012

RAYA BERSAMA KAK ERNA @ ACIK ERNA

Alhamdulillah hari ahad 8.9.12, akk dan famili berkesempatan beraya bersama Kak Erna di N9, seronok sangat dapat jumpa akk kita yg sangat baik ini. Akk pun mcm tak caya je, my abe nak ke sana, kerana mlm tu dia kena kerja malam,blk kul 7 pagi.  Blk tido kejap je, kul 10am dh bangun jumpa kwn2 UMnya, pas tu terus ada ke jamuan raya dan tahlil lepas zohor, ( akk tak ikut yg ni ) pas tu kami kerumah makcik pulak. Lepas rumah makcik baru nak berangkat ke rumah kak erna, hari tu jalan bukanmain jemmm lagi, dari Kl hingga ke plus highway kereta merayap je. Terlebih dahulu nak ucapkan ribu raban terima kasih buat my Abe.

Terima kasih buat Kak Erna dan famili yang sangat mesra rasa mcm dah lama sangat kenal ngan akk n famili, seronok borak2 dengan abang akk yg kelakar tu tak terasa baru je kenal. Sebgai kenang2an saya tepek gambar kat rumah akk ya :~


 Amani dan acik Erna, memula tu malu2 pas tu ok je, sentiasa peace....
Dah siap2 nak balik, anak2 pula menikmati bubur jagung durian yg sangat sedap. Dan yg paling best akk dapat merasa gulai tempoyak daun kayu hasil air tangan kak erna, dan siap tapau lagi..mekasih kak, ada masa kita jumpa lagi

12 comments:

Bestnya dapat jumpa acik Erna.
 
oh kita tak sempat jumpa ye..kami dtg petang ;)
 
@Norzie hany

Assalam Norzie, sangat2 best bila dari alam maya dapat jumpa di alam nyata.
 
@Irfa

Akk pun petang juga, tapi petang ke senja dah, kalo dapat jumpa kan best, boleh megeratkan lagi persahabatan alam maya ni. Akk sampai dah kul 6.30 lebih dah
 
Assalam Rosa..terima kasih pada rosa dan keluarga sebab sudi datang kerumah akak..seronok sangat rasanya kan dan seronok jugak dapat jumpa amani yang comel..maaf jika ada kekurangan dari pihak akak ye rosa..insyaallah panjang umur kita akan berjumpa lagi
 
acik erna wat open house ke ni..alamak tertinggal ketapi la plk..kita yg dekat ni klu x leh terjah sana..ni la klu dah lama menyepi kan..mesti best dpt jumpa dia kan..
 
wah..beshnyer gader2 ngan kak erna...seronok kan bila dapat berjumpa di alam nyata ni..selalu tanya kabar di alam maya jerr
 
salam ros..masa ros balik tuh..mokwo baru datang...alahai terlepas nak jumpa..tak pa lah lenkali ekk!
 
Assalamualaikum Rosa :D
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

Wah! Seronoknya beraya kerumah kawan2..terutama kawan2 blog mesti byk cerita tentang masakan...
 
Wah kakkkk...tak abis2 raya lagi...heheheee...
 
Waduhhh...seronoknya dpt jumpa rakan blogger secara live kan kak..sebelum ni duk pot pet sesama je kat dpn skrin.hihi..

Manis2 belaka akak berdua nih..ayu sungguh!
Amboi amani x nangis yer acik erna dukung tu..kalo zhariff kompom dah meraung..haha...
Tumpang seronok tgk gambar2 gader akak ngan kak acik erna nih..
 
wahhh..seronoknya dapat jumpa..dari alam maya ke alam nyata...
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...