Friday, September 21, 2012

SELAMAT HARI LAHIR SAYANGKU

Assalamualikum buat semua, hari ini merupakan hari lahir my Abe. Dinda mendoakan agar kanda di panjangkan umur, dimurahkan rezeki, di lindungi Allah sentiasa walaupun dimana saje berada, di beri kesihatan yg baik, juga berjaya hidup dunia dan akhirat. Selamat Hari Lahir, dan tahun ini dapat hadiah yg paling besar, semoga mendapat Haji yg Mambrur, selamat berangkat ke tanah Suci Mekah. N3 lain kali pulak.
p/s masa raya umah makcik ( maknanya ni bukan umah akk lah ya )

Dah lama tak n3, blogger.com pun tak bertukaRRR

16 comments:

Salam kak liza...

Hepi besday utk abg akak.. dah potong kek ke belum hehehe...

pss...
teringin nak tgk kek karamel akak buat tu... :)
 
salam kak rosa, selamat ulangtahun utk hubby akk dan semoga mendapat haji yg mabrur nnt...insyaallah
 
Slmt menyambut hari lahir buat abe ngah. Tak sangka abe ngah dh nk gi tunai haji. Alhamdulillah..semoga semuanya akan berjlan dgn lancar dan slmt.

Lps ni nk kena panggil tuan haji la ye..
 
semoga diberkati oleh allah dan dipermudahakan segala urusan..dan bahagia disamping keluarga tersayang..

 
selamat hari lahir buat abe angah..semoga panjang umur,murah rezeki dan mendapa haji yg mabrur..adiah spesel besday tahun ni
 
hepi birthday buat cik abe ros...selamat berangkat ke tanah suci dan moga perolehi haji mabrur...ros tak pergi sama ke?
 
Assallamualaikum kak Liza..

Selamat hari lahir buat kanda kesayangan akak. Semoga dipanjangkan usia dan terus bahagia bersama akak dan anak2..
 
Assalamualaikum Liza :D
Selamat Hari Lahir Utk Cik Abe Liza...Semoga sihat sejahtera selalu disamping keluarga tersayang!

Sama hari birthday dengan anak Kak Lin yg No. 2.
 
Assalam Rosa..selamat hari lahir..semoga dirahmati dan selamat menunaikan ibadah haji semoga mendapat haji yang mabrur
 
selamat hari lahir buat abg akk..semoga dikurniakan kesihatan yg baik2 aje dan dimurahkan rezki..semoga dipermudahkan segalanyan disana nnt
 
selamat hari lahir utk hubby akak...semoga sntiasa dimurahkan rezeki dan panjang umur serta diberi kesihatan yg baik...

Selamat menunaikan ibadah haji..semoga mndapat haji yg mabrur...
 
Happy belated bday utk suami akk...tahniah dpt jd tetamu Allah..smoga dipermudahkn sgl urusan n perolehi hj mabrur..amnnn
 
Salam Rosa.Selamat ulangtahun tuk Encik HB...sealmat berangkat ke Mekah & semoga mendapat haji yg mabrur.

Semoga Rosa jg tabah menjg anak2 sendirian tanpa suami disisi sepjg HB menunaikn Haji,
 
Happy belated birthday utk cik abe kak liza...smg sihat sepanjang hayat,bahagia dsmping family trsyang.. Slmt menunaikn fardhu haji n mdot haji yg mabrur..amin..
 
Happy belated birthday utk cik abe kak liza...smg sihat sepanjang hayat,bahagia dsmping family trsyang.. Slmt menunaikn fardhu haji n mdot haji yg mabrur..amin..
 
adeh..kuar komen 2x lak..

Ms ngupdate kukis almond eye aritu pun rasa x besh sbb kena paksa ngadap wajah blogger.com yg baru..
Dgn line siput,btmbh teruk tau kak nk tggu loading.sabaaarrr sgt.huhu..eh ngadu domba kat sini lak.haha...
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...