Saturday, October 6, 2012

SELAMAT HARI LAHIR PUTERI SYAZA AMANI

6.10.12 hari lahir puteri tercinta yg ke 2 tahun, walaupun tiada abahnya disisi, namun ada juga kek yg simple2 dan makan ala kadar sahaje, panggil kawan2 kakak2nya. Mama doakan agar Amani sihat2 selalu dan asma tu akan hilang sepenuhnya lepas amani 2 tahun . Semoga Amani sayang membesar menjadi anak yg soleh berjaya dunia dan akhirat, menghormati orang tua, dan tau membezakan sesuatu yg baik dan yang jahat. Walaupun abah tidak bersama kita namun mama yakin abah pasti mengigati besday adik amani, kerana hari ini juga abah akan bertolak dari Madinah ke  Kota Mekah.

Amaniku Sayang, lahirmu menceriakan kami :~



 yukkkk kita gulung lidah, maisarah, zhariff, syifa, Dhira jommm kita tgk sapa yg takleh gulung heheh
jangan tak caye dok menari tu hehehe

Selamat hari lahir sayang

17 comments:

epi bday syaza amani.semoga terus membesar menjadi anak yg solehah.Pasti abahnya di Mekah mendoakan kesejahteraan amani dan keluarga.
 
Indah nama Indah rupa..Selamat Hari lahir SayangSyaza Amani
 
Assalamualaikum..Happy B'day Amani...dah dua tahun yeee alahai cut nya posing pic yg kat bawah tu...sdp namenya secantik orgnya...jadi ank yg baik2 ye..

suruh mama buat kek yg cantik tau :-)
 
salam kak Rosaliza...buat Syaza Amani hepi besday aunty fiza ucapkan...cantik sungguh nama dia...org pun comei...kiut.... bolat...he he he...geram aunty nengok...geammm nih....=)
 
Hepi besday amani cayang...minta abah doakan kat tanah suci semoga asma amani hilang sembuh terus pas umo 2 tahun.
Maisarah ngah jeles ni..Amani pandai gulung lidah.Dia kata tak heran bab menari tu sbb dia lg gedik kalau menari hahaha.
Mak lang suka tengok pic no.2 coel sangat..
 
Selamat ulang tahun Syaza Amani... alololoo tomeinya dia dengan aksi2nya... semoga sihat selalu, hilang asmanya dan besar jadi puteri solehah!
 
hepi bday adik...syg amani..:)
 
HaPpY bIrThDaY amani... Dah dua tahun yer.. Sama umur dgn Hani Naz... Semoga menjadi anak yg solehah.. Ermm..nampak amani cam tinggi lah...
 
HAPPY BIRTHDAY AMANI yg comel.Semoga membsr dgn sihat & menjadi anak yg solehah.
Pasti Encik suami Rosa sentiasa mengigati Rosa & anak2.
 
Jom menari bersama Amani....hehehe...
Selamat hari jadi Amani....
 
hepi besday wat amani cayang..moga menjadi anak yg solehah dsan disayangi oleh semua..amin!!
 
~Allah selamat kn kamu! Allah selamat kn kamu! Allah selamatkn Syaza Amani! Allah selamat kn kamu!~ cik besah doakan Syaza sentiasa sihat & di dlm lindungan Allah selalu. moga mnjadi ank yg solehah penyejuk hati ibubapa..Ameen.
 
assalam rosa..happy bierthday buat sicomel amani..suka tengok keleteha dia yang manja..harap dapat jumpa amani lagi nanti
 
laa dah 2 tahun dah..rasanya baru jek baca dia baru lahir..baru je baby.. skrg dah mcm2 kaletah ye.. happy birthday cayang, smoga menjadi anak yang solehah kebanggaan ayah dan bonda
 
Hepi Belated Birthday buat si comel Syaza Amani..Moga panjang umur, murah rezeki & mnjadi anak solehah..Amin. Suka tengok gambar2 dia ni, kiut sgt esp yg last sekali tu..:))
 
alalalala tomeynyaaaa... happy birthday, sayang..
 
Happy belated birthday buat amani cayang2 comellll..!aunty doakan segala yg terbaik buat amani. Kesihatan terbaik,ilmu terbaik,dah org2 terbaik yg akan menyayangimu smpai akhir hyt..jadi wanita solehah dah besar nanti tau..jgn lupa bls jasa ibubapa..
Kek besday amani thn ni mama buat sndiri yer..bestnya!
sori ye aunty lmbt wish..Tp aunty tak lupa tau,sbb aritu dah tanya kat mama.hihi... Semoga terus ceria hendaknya..

P/s:zhariff boleh je kalo menari tu,tp gaya lompat2 yg byk..kekeke..gulung lidah x pandai,keluar lidah mmg pakar la,berkat tunjuk ajar kakaknya,kalo mrh nk tunjuk lidah.haishh..terikut tgk kat tv la tew..

Td aunty demo kat zhariff suh gulung lidah..dia kata "iee!" pulak..hahaha
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...