Thursday, January 31, 2013

APARTMENT UNTUK DI SEWA DI PUNCAK ALAM

Entry melekat sila kebawah untuk n3 terkini

Iklan seKETIKA , apartment untuk disewa  di Puncak Alam, kalo ada sesipa yang berminat boleh lah tinggal komen. Apartment ni berhampiran dengan Sek Rendah Puncak Alam fasa 3.  4km ke UITM Puncak Alam. Sangat sesuai kepada pelajar2 UITM puncak alam

Kemudahan yg ada seperti : peti ais, mesin basuh, sofa. Penyewa di kehendaki pada bulan Febuari 2013. Buat masa sekarang masih lagi ada penyewa hingga 31.1.12




jom tengok kat dalam pula
 ruangan ke 3 bilik. bilik air di sebelah kiri, dan satu lagi di bilik utama. Gambar lama masa ikan terdahulu


17 comments:

ikan? ker iklan..hehehe.. ada tak sesiapa nak jual rumah lak.. area puchong ker.. area seri kembangan ker.. kajang ker..
 
Student tu dh abes belajar ek.insyaAllah pasni ada la penyewa br.Letak iklan kt fb sekali kak
 
@Anonymous
Hehehe sesekali jual ikan alahai silap taip tu, hurmmm sebelah sana kurang arif sikit, kalo puncak alam banyak la rumah utk di juak
 
@lina_pg

A,a student tu dah habis belajar, dia sambung kat situ dari shah alam. Habis bulan 1 ni dia keluar dah.

Aminn harap2 masih la ada org nak menyewa kat situ, sekarang ni dah sayang nak jual rumah ni, kalo iklan dulu siap nak jual lagi hehe.

Oh ya akk dah letak kat FB, harap2 ada yg berminat
 
Kalau balik kampung memang selalu lalu sini Rosa... kampung kami di Bukit Hijau.
 
@Amie

Sebab tu lah kita selalu ke pantai remis heheh. dan ingat sokmo nama kampung amie tu heheh, jumpa kampung dah jumapa tuan badan je belum heh
 
Saya tgh mencari rumah sewa di puncak alam...rumah ni masih available ke? mcm mane nak contact?
 
Saya tgh mencari rumah sewa di puncak alam...rumah ni masih available ke? mcm mane nak contact?
 
@anonymous
boleh email rosalizadd@gmail.com
 
Masih available lg tak? Brape harga sewa? Tq
 
@anonymous,
maaf ya dah ada org nak masuk bulan febuari ni, terima kasih bertanya
 
Hello. [url=http://ph-pills.com/en/item/generic_zyban.html]zyban online[/url] on this deals [url=http://ph-pills.com/en/item/generic_alli.html]diet pills[/url]
 
nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/
 
assalam.. erm, nk tanye, still ade kekosongan lg x kak? tq.. :)
 
anonymous, rumah tu dah ada org duduk sekarang, terima kasih bertanya
 
rumah kami de kosong tuk sorg perempuan.umah kat fasa 1 teres 1 tingkat.call 0136241170.
 
rumah saya ada kekosongan.. fullyfurnish and ada satu bilik katil double decker..tp boleh duduk sorang kalau nk privasi :) sewa monthly 150 tanpa deposit :) call saya 012 6171376
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...