Saturday, November 3, 2012

SK BUKIT BANDARAYA vs SINGAPORE

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengunjung Embun kaseh Rosaliza. Diam tak diam dah pun 3.11.12 sekejap masa berlalu. N3 bulan oktober hanya sikit saja yg sempat di publish huhu, masih banyak lagi gambar2 masakan, tersangat malas buat masa ni.

Perlawanan hoki ni pun masa bulan syawal hari tu lagi,gambar2 ini hanya kenangan buat anak2 :~



 Mr Gurdip. coach Skbb
 Juara SKBB
 Syaza Afiqah
 Cikgu H yg  banyak memberi sokongan pada anak murid hokinya

tahniah

12 comments:

Nampak meriah sungguhlah Rosa...
 
Salam Rosa..TAHNIAH kpd sekolah anakanda Rosa ya....guru2 serta coachnya juge.
Seronokkn tgk anak2 aktif dlm sukan2 camni..
 
tengok pic ni terkenang masa form 4/5 dulu akak wakil sekolah dlm hoki.Tahniah buat anak rosa ye.
 
assalam liza..tahniah buat anak2..
dan tak lama lagi..en.abe pun akan balik kan..
 
wah dah besar ankdara rosa nih.. dh same tinggi ngn cikgu..hehe. moga2 succes dlm setiap bidang yg diceburi yer..
 
hebat2 suma..tahun depan kena slow down la eqa nak exam tuh
 
hoki dah tak glamer cam dulu2 yerk... nampak bestler kalau gambar sukan2...
 
tumpang hepi..seronok tgk ank2 berjaya dlm sukan..bonus kan *_*
 
salam kak rosa.. wahh.. hebat2.. tun pegang kayu hoki pun x pernah. huhu
 
TAHNIAH buat Syaza eqa dan pasukan yg menjadi juara...yg tak juara pun tahniah gak atas usaha masing2..mmg hebat2 anak akak main hoki..agaknya akak dulu masa muda2 pemain hoki gak kot...cuma tak dipraktikkan je?hihi
 
tahniah kerana mnjadi juara...tumpang bngga dgn kjayaan anak2 akak...
 
Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...