Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Friday, December 25, 2015

ENTRY PENUTUP TAHUN 2015

Assalamualikum dan selamat malam buat semua, Kekok sudah nak menaip N3 rasa mcm dh setahun tak main taip menaip ni, guna lappy pun mcm budak tadika je nih, Bukan tak nak berblog dah, tp selalu msk mknan yg sama je,. Harap2 tahun 2016 ni mood rajin kembali seperti dulu. Rindu teman maya yg dulu. Semua rajin update blog. Pagi2 mesyuarat tingkap dulu sebelum msk2. Lepas msk2 hantar pula report ke Myresipi. Seronoknya. Myresipi wajib buka setiap hari utk rujukan msk2.

Dengan penuh harapan dan semangat agar tahun 2016 ni memberi semangat pada semua rakan 2 blog semua........Rindu semua.

1 comments:

Insyaallah...saya pun antara blogger yg berharap thn 2016 diberi kerajinan nk update blog
banyak cerita sebenarnya..tp tak ada idea nk mengolah dlm bentuk ayat
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...