Sunday, October 24, 2010

GIFT FROM HASUE WITH LOVE

Salam dan selamat berhujung minggu buat semua...diam tak diam hari ni puteri amani dah pun 18 hari....sekejap je masa berlalu, Pada hari khamis lalu 21.10.2010..akk terima gift yang jauh di terbangkan kesemenanjung nunnnn dari Sarawak sana, Terima kasih buat Hasue yang memberi gift ini buat Puteri Amani. Terima kasih buat Sue n Famili kerana bersusah payah menghantar hadiah yang cukup istemewa ini buat bby, besar lak tu..lindung dak posmen yang hantar bungkusan ini hehehhhe...tq ya sue:~


bersama gift yg baru dpt

cute je baju2 yang amani dapat semua kaler pink..tq ya auntie sue

gambar pagi ni...dah lena di ulit mimpi........sesekali..bukan sesekali..tapi selalu di kejutkan oleh suara abang2 n kakak..nak tido pun tak senang huhuhu

muahhhh buat semua..............love u

16 comments:

salam kak..bam-bamnya AMANI!!!!!geram tgk....rasa nk gomoi2 ppnya...
 
salam rosaliza..dah sihat ye..amani pun dah makin besar..dan comel..
 
wah bestnya Amani dah dapat gift acik pun nak jugak ler
 
auntie hasue memang baik hati.. :) lenanye amani titun..
 
bestnya baby pu3 dapat adiah..besau plak tu..baik ahti tul auntie sue tu yea..
Dok lena terkedang dh tu,apa aku kesahkan bby abg2 n kakak2 nk bising pun,,janji bleh titon..psa
 
sama2 kak..ala,xde pape pun tuu..kalo dekat,nak bwk amani balik jap..main ngan yana,soh praktis jaga baby..hihi...
Alalala..lenanya dak kecik tuh tido..sekali celik bulat mata dier..hihi..meh sini aunty tubit2 pp bam2 tuh..skrg nih mesti dah makin besa dah..aunty jek lmbt sokmo.. hrp2 ler pasni tenet laju sokmo..leh tgk amani sokmo gak..hahaa..
 
chomellnye baby tuuuu~~~
geram tgk dye tdo~~~~~
 
Salam azatie....emm bby ni dah makin bam2 dah la ni...meh sini gomoi2 bby
 
Salam Kak Erna..saya n bby dah makin sihat dah ni..laju sikit BW heheh..tq ya kak
 
Salam Chik mimi...suka sangat amani dapat gift mama lagi suka ada kwn2 dialam maya ni yang baik hati semua
 
Salam Cikmin...Hasue mmg baik hati sangat2...hobi amani titon je n peluk2 nak tido heheh
 
Salam linapg..hai mak lang....puteri ni suka sangat bila dpt gift besau dari auntie sue hehehh..la ni dh pandai dah nak tido berpeluk2 je heheh
 
Salam.
Tembanya baby tu.
Rezeki anak namanya tu dapat hadiah. Siap post lg tu. hehe
 
Salam sue..sampai pun tuan hadiah..tak apa biar lambat asal selamat..org berbadan dua kena berhati2 dijalan raya heheheh....nmpknya tenet sue dh semakin pulih..tq ya ya auntie sue bg amani adiah yang besau lagi..pp mmg tembam sangat mcm nak jatuh pun ada kekekek
 
Salam gadis kaca....kalo tengok semua bby mesti suka n comel2 belaka...muka polos je
 
Salam Affan Ruslan..tq ya singgah umah akk..rasanya pertama kali singgah sini kan..emmm itu lah memang rezeki dak amani .tq ya affan
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...