Wednesday, October 13, 2010

PUTERI SYAZA AMANI

Salam buat semua rakan2 di alam maya..akk harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat sentiasa. Alhamdulillah akk selamat melahirkan baby girl pada 6.10.10 pada hari rabu lepas, dengan berat 3.33kg...akk sihat dan baby pun sihat...tapi biasalah baby2 zaman sekarang ni ni tak oleh lari lari kuning...maka pada hari sabtu masuk lah pula baby ke ward kira pakej tu 3 hari 2 malam....alhamdulillah bby pun dah ok sekarang. Ini lah Puteri akk..sekarang ni anak akk dah tujuh...ramaikan, 3  laki - laki , 4 perempuan..macam nasyid lagu anak nabi kita pulak heheheh. Terima kasih buat yang sudi berkunjung ke blog akk, Nanti akk cerita lain kali pengalamnan akk ...



Masa baru lahir.....

48 comments:

cmelnye...hehehe...frst time tgk...hehehe...aik...ade puteri...heheeh
 
Tahniah buat Kak Rosaliza,
dapat seorang puteri lagi..
Selamat berpantang dan jaga diri baik2 ya..comel baby tu ha..3.3kg, besar juga tu kak.
 
Tahniah atas kelahiran dan kehadiran cahayamata ke-7.. syukur semua sihat n selamat.. comelnyer Baby Amani he he he.. Jaga diri bebaik..n selamat berpantang... semoga cepat sihat ... sampaiknan peluk cium tuk baby.. gebutu pipinya...
 
Salam kak rosa,
Hr ni br blh tgk gmbr anak menakan yg br. Nama dia pn takdak Nur dh kat depan tu. Hilang trademark..he3... Blh thn berat bby ni msa lahir hr tu. Kuning dh biasa kna sbb antara sntikn pd hr ptama kelahiran adalah untuk cegah hepatitis. Kak..lps no 7 ni ada no 8 tak? Hehehe..
 
salam kak rosa ,tahniah cumelnya bb amani selamat berpantang kak
 
salam kak liza...ieeeee..lama tunggu akak update gambar baby..x sbr nak baca citer akak ms baby amani nak kuar lak..hihi...
tp x sangka lak baby kena kuning gak eh kak..comelnya dak kecik nih..kalo dekat sure nak dukung sampai dier tido(tu pun kalo dier x nangis)hii..
Apa2pun syukur semuanya dah selamat..sue tggu giliran jer ni..hrp semua ok gak..
Selamat berpantang buat akak yer..kalo ada kelapangan jgn lupa update berita terkini..hehe
 
salam kak..alhamdulillah...semuanya selamat...suka btul ngan baby kecik2 ni...insyaAllah kita pun teringin nak menambah lagi..doa2knlah yer
 
tahniah kak ros..
selamat berpantang ye...
 
salam kak,
tahniah...semoga puteri kesayangan menjadi anak yang solehah...
take care...
 
Salam Kak Rosaliza,
Syukur alhamdulillah akak selamat melahirkan baby pompuan....comelnya kak...selamat berpantang dan jaga kesihatan akak dan baby ya...
 
Tahniah kak..comeinya baby ni..saya harap saya pun akan dapat baby comei gak nanti..aminnnnnnnnn
 
Hi Kak, congratzzzzzz!!! Cutenye baby...welcome to her! :D

Take good care of Urself n the baby ya kak! :D
 
salam kak rosa, chumelnya bby puteri..nnt tepek la gambo lagi..msti byk koleksi gambo bby
 
salam kak
congrats dapat baby lagi...
bestnya dah 7 orang dah ye anak akak..semoga baby syaza amani sentiasa sihat dan membesar sebagai anak yang soleh
 
salam rosaliza..tahniah..alhamdulillah dah selamat melahirkan dan dapat pulak puteri yang comel..tak pe ros biar lah ramai pun..muda2 lagi ni..seronok kan ada baby..akak tunggu cucu aje la jawabnya..
 
salam kak...alalala tomeinyaa...pantang elok2...cium sikit baby..mmuahhh!
 
Salam kak liza,
Maaaf baru datang. trtinggal entry ni.
Tahniah! Sonoknya dapat baby baru... syukur semuanya slamat kak. Harap2 baby syaza amani sihat2 jer, juga ibunya.. :))
 
aslmlkm...
comel2 anak sedara alla ni..hehe
bila nth la blh tgk budak kecik ni..
 
salam liza.
alhamdulillah n tahniah atas kelahiran ahli baru dlm keluarga. sy tumpang gembira.:))
 
Salam ezzyra..aka ucu.. emmm yang ni letak puteri pulak heheh.meh la dtg KL jaga puteri eh jaga kakak2 n abang2nya hehehe
 
Salam Ayu...terima kasih banyak2..anak2 akk semuanya lebih dari 3 kg dan paling berat 3.55 kg heheh
 
Salam buat halamanku..emmm erma...terima kasih banyak2 ya....sekarang ni bby dh bertambah montel..lama rasanya berpantang ni...sabar jelah hehehe
 
Salam Addry aka daun...emm dah bertambah lagi sorang anak penakan..anak sendiri bila nak bertambah tu hikhihkihk...kali ni tukar nur jadi puteri lak..insyallah dah bongsu tu..puteri bungsu gitu
 
Salam Chik Mimi....terima kasih ya..lama nak habiskan pantang ni huhuhu...bby kecil2 suma comel2 hehehe
 
salam kak rosaliza..TAHNIAH! ngan kelahiran anak yg ke7..bestnya anak ramai nih!comeiiinya baby...nama pon sedap!akak jaga kesihatan tau..& selamat brpantang!!
 
salam kak..weeeee..tahniah ye atas kelahiran puteri ke 4 ni..maafkan cikmin lambat wish..masa terhad sgt nak BW hehehe..semoga baby dan akak baik2 je dalam pantang ni...kuning dgn baby mmg la kawan baik..ishhh...jaat tau sakit kuning ni...

p/s setia tunggu pengalaman lahir puteri ni...
 
Salam Kak Liza...

Patutlah gerak hati Nida nak jengah blog akak hari ni.. rupa2nya ada baby comel di sini.. tahniah kak Liza....

Tengok baby teringin ler pulak nak baby..hehe
 
Salam Hasue....baby akk dah pun selamat kuar ni...tunggu bby sue pulak akk puntak sabar nak tgk bby sue...nak karang kisah benar ni payah sikit..kena buat karangan dulu..tak boleh terus taip heheh..nanti akk ceritakan...terima kasih byk2, byk amani dapat gift dari sue
 
salam Cikgu Nor..alhamdulillah, semuanya selamat n baik2 aje, akk doakan agar cikgu nor cepat2 dpt bby lagi
 
Salam Mimiey....tulah bersalin sudah..berpantang lah yang banyak godaannya..tq ya
 
Salam Masni..terima kasih ya...harap2 amani jadi anak yg soleh...amin
 
Salam Yatie...terima kasih banyak2 ya....berpantang??....huhuhu lama rasanya
 
Salam Kerull..tq ya..bby semua nmpk comel2 je....harap2 kerull cepat dpt bby nnt..amin
 
hai love..tqvm, suka akk dpt kwn mcm love
 
Salam Linapg...bby pu3 ni kwn sepupu dia lah maisara..rupa pun ada iras2..maklum lah anak blogger hehehe
 
Salam Zarin...dah 7 org anak akk..harap2 semuanya menjadi anak2 yg soleh...tq zarin...amin
 
Salam kak erna...tq ya kak..cukup lah rasanya 7 org kak..dh gamat rumah ni...bdk2 ni tgh membesar....tunggu cucu lama lagi tu kak heheh
 
Salam Leen...tq ya leen, sekali sekla curi2 mkn gak hehheh...tgk mana yg boleh mkn akk mkn juga la..tapi tak mengarut mana..tq ya leen
 
salama Indah..tq ya indah...akk n bby amani sihat2 aje..n bby dh makin tembam dh.
 
Salam alla aka achik....kena tunggu raya haji baru dpt tgk bby ni..itu pun kalo alla balik lama...tq ya achik
 
Salam anis....akk pun suka dgn kelahiran bby ni..tambah meriah rumah akk....tq ya anis
 
salam azatie..terima kasih...menempuh sepanjang tempoh berpantang ni, byk cubaannya...lebih2 lg kita sendirian perpantang..alhamdulillah akk n bby sihat2 aje
 
Salam Cikmin...tq ya...betul lah min..kuning ni mmg jahat sangat..hari tu tak nampak sangat kat badan bby..tp kuningnya tinggi pulak tuh...masa pegnen hari tu akk tak pulak mkn benda2 mengarut tp bby ni kena pulak..anak2 yg lain ok je..hhuhutq ya cikmin singgah n wish akk
 
Salam Nida..lama akk tak nmpk nida..nida masih di mesia ke...alhamdulillah akk n bby sihat2 aje...moga2 nida dpt bby boy suatu hari nnt
 
akak!!!tahniah...ptt lme x nmpk,berpantang rupenye..tahniah skli lg..semoga anak2 kite m'jd anak yg soleh & solehah,penyejuk dimata penawar dihati...
 
Salam senyum....itu lah dah ada bby ni masa pun terhad nak BW..apa2 terima kasih ya senyummmm
 
ya Allah ya karimmmm.. macamana leh terlepas cerita nih tup tup dah kuor baby cumilllll.., tahniah kak!! maap terlewat bebanget ucapkan tahniah... kite mcm konpius igtkan bb lina.pg.. ghupernyer mmg pakat ker nih adik beradik?? kekekeee.. slamat meneruskan pantang kak.. ciumkan utk baby amani yer.,,,
 
Salam Hana..terima kasih byk2 tak apa terlewat pun tetap ucap juga...berita lambat sampai mungkin hanyut ke laut lain dulu baru sapa jepong nunnn heheh....hehehh berjangkit ngan linapg ni dpt bby..terima kasih hana...bby dh makin bam2 sebulan dh 4.5kg
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...