Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Friday, May 6, 2011

AMANI 7 BULAN

Hari ni Amani genap 7 bulan bulan. Akk tepek picnya kat sini sebagai kenang2an untuk tatapan dia dimasa hadapan }~


 gambar atas keta masa nak  ke penang hari tu


 dok veragan ingat kat zhariff ...jauh terpisah laut china selatan heheh.. 
 lupa diri jap, sebenarnya pinjam kusi maisarah buat posing..empuk je rasa montot
ingatkan sedap menda ni...rupa besi, kerasssnya
terasa mcm nk pg birthday party je ni...sapa nye besday ye


Amani baru pas bangun tido..dia akn menangis kalo orang lain yang angkat dia..sehinggalah dia jumpa mamanya..suke je nyakat dia snap pic masa air mata laju mengalir....sian lak bila tgk gambar ni. Kalo DSLR mesti clear je air mata tu kan
 emmm  kalo dok gini bekepit gini tak pelah...... salam sayang buat uncle2  n aunty2 semua, missss u muahhhh


p/s amani tgh belajar nak merangkak dh la ni..suka je tgk

13 comments:

baru je nk tnya td...amani pon ade kusi baby eh...rpanya pnjam ngn sepupu..hehe...mkin kiut miut la bdak kecik ni.
 
bulatnya dia..comel..;)
 
lebat rambut amani ye..ada petua tak akak..nk bg rambut baby ni lebat..
 
Salam kak..comelnyaaaaa!!tembamnyaaaa!!rasank gomoi2 ppnya..hikhik
 
isk..isk...isk..bulatnya...bape kg ni...apapun janji sihat je...moga jadi anak solehah k...
 
Assalam kak,owh amani dah 7bln eks..Suka negok amani pakai baju ijau,hehe..Cam nak g besday party,hihi..Amani skang dah bape kg.?Syifa mnggu lpas tmbang dah 7++kg..
 
rasanya dulu kenal Kak Liza, belum preggy lagi.. pastu tuptuptup dengar cerita dah bersalin.. laaa ni besar dah si comel tu.. hehe
 
tembamnya amani..geram auntie..
 
suka tengok yang pakai gaun ijo tuh..cam princess nak gi ballroom hehehe..
 
Amani dah besarrrr yerr..hihi.. suke tengok amani nih posing..part amik gambo masa nangis tu memang hobi je kan kak..hehe.. beso tak amani nangis?kalo zhariff suara serak2 bsh gitu.. comel je duk kusi maisarah yer..meh aunty nak dukung dier mehhh...heee..geram tengok!kalo gomol memang gelak aje amani nih rasanya..hihi
 
assalam rosaliza..teringinnya nak jumpa amani..asek tengok gambar je..geram sangat tengok..coomeelll sangat..
 
lmbt nye nk dpt jumpe amani lk//cpt2 la kelik amani..ateh winduuuu ni...
 
Kalau tengok Amani rasa mcm nak tarik keluar dr skrin komputer ni je..(mmg x lojik hehe..) sebabnya kan macik manyak geram nengok dia tau! Esp yg pakai baju hijau lip lap tu..Nak bobok mak tu, nyakat Amani yea..tgh nangis seronok amik gambo..tapi mmg kiut la pulak nangis2 pun..hehe
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...