Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Saturday, May 14, 2011

SELAMAT HARI LAHIR NUR SYAZA ADAWIYAH - 13.5.11

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua, sepaputnya n3 ni akk nak post semalam, 13.5.11. Tapi ada pula masalah dengan blogger.com, hari ini alhamdulillah dah pulih dan dah boleh sign in, pada mulanya akk ingatkan akk je yang ada maslah ni, tapi rupan2nya semua blogger hadapai masalah yg sama. Kat blog akk pada pagi 12.5.11 dah tak boleh sign in, tapi ptg ok balik, tapi 13.5.11 langsung tak boleh sign in huhuhu, yang akk perasan ada 2 komen kat post acuan botol roti jala akk dari Ayu Singapore n Mizi hilang sudaaa...


Bercerita pada n3 hari ini, akk nak ucapkan selamat hari lahir buat Nur Syaza Adawiyah yang ke 6 tahun semoga menjadi anak yang baik berjaya dunia dan akhirat. Mama dan abah sayang bby sokmo, 






Selamat Hari Lahir Bby





13 comments:

hepi besdaya bby Adda..semoga menjadi anak yg baik,berjaya di dunia dan akhirat.Jgn nakal2 taw..
 
Assalamualaikum kak selamat hari lahir buat Adawiyah,sama umo ngan sabrinakan semoga adawiyah menjadi anak yg solehah dan menjadi kebanggaan mama & abah ,serta berjaya didunia & akhirat Amin
 
}~ Linapg...assalam..harap2 gitulah, mekasih ya
 
}~ Chik Mimi..walaikumusalam mimi, terima kasih atas doa n ucapan itu..a,akan sama baya ngan sabrina, tahun dpn darjah 1 dh
 
Hepi besday untuk baby juga...anti fiza doakan miga baby jadi anak yang solehah...hidup diberkati Allah di dunia dan akhirat...aminn!!!
 
selamat hari lahir untuk baby gak...
jangan nakal2...
jd anak yang baik..
belajr rajin2..
 
Uda br ucp hepi besday utk Ada ni. Hepi besday Ada... Jadilah ank yg baik, mendengar kata mama dan abah. Belajar biar jadi org pandai. Jgn nakal2.
 
Happy belated birthday untuk Syaza... Semoga menjadi anak yang solehah dan membahagiakan ibu dan ayah..
 
heppy bday adda...bila nk balik lg?...cik blanja adda mkn kek...
 
Salam akak.. betullah kak.. samalah kita..
Selamat Ulang Tahun Kelahiran 6 tuk Nur Syaza Adawiyah.. semoga menjadi anak yang solehah n cemerlang...
 
Happy birthday baby adda...mama buat kek aritu yer..aunty lambat sampai laa ni..tenet aunty lemau,malas nak jalan2 umah org..huhu..
ni baru ok sket..signal 3g dah ada walaupun kejap2 ilang gak..hehe..

semoga baby membesar menjadi wanita solehah..dgr kata mama n abah yer...rajin tolong mama jaga adik tau..takleh manja sgt tau..bg chance amani lak manja2..hihi..
 
selamat hari lahir jugak diucapkan,..

smoga dpt mnjadi anak yg solehah dan dirahmati illahi =)

latest entry : Jom Belajar =)
 
selamat hari lahir nursyaza..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...