Tuesday, May 17, 2011

SEPETANG DI PULAU PINANG

 N3 tertunggak..padahal dah lama p penang 2.5.11 lagi, sebagai kenang2an nak juga letak pic kat sini.

Malam tu Linapg n suaminya belanja akk makan kat teluk tempoyak, selalunya kalo kami p penang dia mesti bawa mkn kat luar, dan kedai yang tak pernah kami tak pergi kedai ikan bakar ismail dekat sea gate tu..best kat situ. Tapi kali ni Lina kata lagi special kerana ada siput belitung masak lemak... restoran pun tepi laut gak..orang jangan cerita lah punyalah ramai. Parah gak lah poket dia. Nak snap pic byk2 pun susah .....


 Mula2 main pasir je lompat n gedik2....
 emmmmm pas tu habis lenjun semua...tgk cantik je jambatan pulau pinang tu..

dapat gak merasa pulut udang, selepas makan nasi..kira berkelah gitu
 3 teruna sedang menikmati cendol...mmg sedap. 
 seronok maisarah main pasir
Bye..bye...pulau pinang..lain kali kami datang lagi terima kasih buat LINAPG N AS....budi dan jasa baik mu akan akk kenang.....

12 comments:

picas mkn2 tu gelap sket arr agknya sbb berbumbungkan langit kot..xpelah janji ada gambo kan?srnk tgk bdk2 main air..cendoi tak snap ke ari tu?sedap tul mkn cenmdoi pree tu kan kih3..yg beli sndri mggu lepas kurang ummph..
 
seronoknyer gi penang. nak gi juga ar. Kak lina jadi pemandu pelancong utk wa boleh ?? ... ha33
 
}~linapg.. tu lah dh le snap sikit je..itam lak tu hehehe..tunggu camera baru sampai le hehee...mekasih ye blanja akk

bdk2 pantang jumpai air mesti nk mandi . cendoi ari tu mmg best lemak manis brkrim.
 
}~ wachak... assalam chak..emmmm akk kalo pg png mmg seronok le, mana taknya selalu dia mmg bawa kuar JJCM heheeh
 
bestnye pantaii... :D makan2 sambil ditiup angin pantai.

Pergaduhan Hacker dan Fan Heliza di Fb
 
}~ freaky...mmg best la bg ank2 yg xdak pantai ni...tp plg best mkn2 tepi pantai la hehe
 
bestnya kak...selalu juga akak turun Png ye...bestnyer Kelah ramai2...=)
 
Assalamualaikum kak Rosa...sronoknya berpicnic beramai2 ni, tengok gambo pun terasa meriahnya. Mmg best kan dpt mkn tepi laut jamu selera dgn sea food yg fresh2.Itu la kelebihan duk kat pulau ni. Thanks yea sudi bg kata2 motivasi tu, sya hargai sgt.. :)
 
}~ Hafiza Mohamad...a,a fiza, akk selalu juga lah p penang tu..paling kurang setahun sekali heheh..tu yg bestnya mkn2 tepi pantai...tak cukup bekal beli pulak heheh..dah byk gerai ya kat tepi pantai tu
 
}~ Azlina...Walaikumuslam Na...mmg seronok mkn2 tu, lebih2 lagi anak2 yg jarang2 mandi laut tu. tak ingat nak blk dok mandi manda,

hrp2 na bersabar lah ya menghadapi dugaan itu...
 
Assallamualaikum kak Rosaliza..

Lama dah Naz tak gi penang.. Dulu kalau cuti sekolah panjang, mesti en hubby bawa kami anak beranak makan angin di penang(w/pun bukan setakat makan angik jer..abis semua makanan kami balun heheheee).. Cam rindu rasa nak jejakkan kaki ke penang lagi...
 
alala..seronoknya gi makan ramai2 kak..siap pegi piknik lagik..sibbaik ada bw baju spare siap2 ek?
tiba2 terliur lak nengok budak2 tu minum air cendol..
huwaaaa!mengidam nih!ekeke..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...