Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Tuesday, January 6, 2015

RUMAH / APARTMENT DI PUNCAK ALAM UNTUK DI SEWA

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengunjung blog Embun Kaseh Rosaliza. Iklan seketika. Kepada sesiapa yg berminat untuk menyewa di sini boleh lah bertanya di FB atau di ruang Komen ataupun chat.

LOKASI : BANDAR BARU PUNCAK ALAM FASA 3
BERHAMPIRAN DGN SEKOLAH PUNCAK ALAM, TESCO, UITM PUNCAK ALAM. SPEEDMART RESTORAN DAN KEDAI MAKAN

SEWA :  RM 500 SEBULAN, DETAIL BOLEH LA PM ATAU EMAIL TUAN TANAH

KEMASUKAN ATAU KEKOSONGAN : BULAN FEBUARY 2015

3 BILIK DAN 2 BILIK AIR

TINGKAT 4, TIADA LIF

KEMUDAHAN YG ADA : TV, MESIN BASUH, PETI AIS, DAPUR, ALATAN MEMASAK

BILIK : KOSONG

KEUTAMAAN DI BERIKAN KEPADA PELAJAR2 UITM PUNCAK ALAM, ATAU SIAPA CEPAT DIA DAPAT







15 comments:

Awal buat iklan ni hehee..semoga apartment akan terus dihuni oleh student2 UITM..
 
Linapg

Heheh tgh rajen buat awal2 sikit, utk kemasukkan baru heeh, bdk2 umah akk tu habis bulan januari 14, bulan febuari nak kemas2 sikit rumah tu.

Tq atas sokongan dan dokongan, sebab tgk selalu ada yg tanya pasal rumah tu di iklan yg lama
 
Elok benar student yang tinggal situ kan Rosa... he hehe teringat dulu masa belajar di UM, susahnya nak sewa rumah, mahalnya ya ampuuuun!
 
semoga cepat2 dpat pengganti
 
Slm..cmne nk cntct for info ye?
 
@ ezzyra

Aminnn
 
@amie

Rasanya sangat sesuai utk student, kalo famili pun ok juga, kami lahi suka student sebbab barang2 asas dh ada dlm tu. Tq amie atas sokongan
 
@ Syazzati

Waalaikumusalam Syaz, maaf ya, dah ada yg nak duduk rumah tu, bulan 9 2015 baru dia habis.
 
salam,, rmah sewa ni available lg ke tak ye?
and cmmane nk contact ye..
 
Salam,

Saya nak minta tolong review applikasi android ini boleh?

Syarat kena install lepas itu review..
Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

Link ada dibawah ini

New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

Terima kasih
 
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
 
salam...


kalau sewa dgn org yg ada displin ni, alhamdulilah.. kalau tak, sure tuan sewa menjeruk rasa..
 
assalamualaikum.. nk tanye rumah ni masih available ke?
 
Waalaikumusalam, masih kekosongan lagi setakat hari ini. Terima kasih bertanya
 
Waalaikumusalam, masih kekosongan lagi setakat hari ini. Terima kasih bertanya
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...