Sunday, May 13, 2012

SELAMAT HARI LAHIR NUR SYAZA ADAWIYAH - 13.5.12

Selamat pagi buat semua, hari ini merupakan hari lahir puteri ku Nur Syaza Adawiyah yang ke 7 tahun. Mama doakan agar baby membesar menjadi anak yang berjaya dunia dan akhirat.






Di kesempatan ini juga akk ingin mengucapkan SELAMAT HARI IBU buat semua ibu2 sekelian tak kira dimana saje berada, semoga terus menjadi IBU yang terbaik buat anak2 semua. Tak di lupakan juga Selamat hari ibu buat Bonda tersayang Rubiah Deraman dan MIL ku Che Eshah Abdul Rahman.

10 comments:

hepi bday adda
 
amin..selamat hari lahir buat Nur Syaza Adawiyah
 
Comelnya Syaza Adawiyah.... selamat ulang tahu sayang, belajar rajin2 ye, besar nanti jadi insan yang berguna, berjaya dunia & akhirat dan berbakti pada ayah bonda tercinta, negara, agama dan bangsa!
 
opppsss...lupa, selamat hari ibu Rosa!
 
hepi besday buat baby Adda semoga menjadi anak yg soleh..ni kalau celebrate kat CH mesti dapat adiah hihihi

selamat hari ibu buat kak rosa jugak
 
selamat hari lahir utk si comel Syaza Adawiyah....semoga menjadi anak yg cemerlang dunia dan akhirat...

Dan tak lupa..Selamat Hari Ibu utk kak Rosa...
 
Happy belated birthday buat Syaza..semoga membesar menjadi anak yang solehah..amin:)
 
Happy Birthdayyyyyy (belated dah ni..hehe)buat baby adda yg comel...! Dah besar dah baby yer.. mesti dah tinggi ni.. suka makan ke kena paksa oleh mama baru makan ekk?hehe..
Maaf yer aunty baru sampai ni haa..kek pun mesti dah abis. aunty nyer tenet tak laju cam tenet mama baby tauu..jeles je aunty ni ngan mama adda haa... camner tu..huu..

Ni mama baby adda buat kek apa sempena besday dan sekali hari ibu ni?hehe...

I miss uuuu kak lizaaa...muahhh! :D
Entri lagi kak,jangan malas2 tau!<-pandai ingatkan org je nih..hihi
 
Happy birthday Syaza...alahai..acik zana ni ketinggalan, asyik sibuk masak je.
Selamat hari ibu buat mamanya juga, Embun.
 
Happy besday Syaza.. moga membesar sebagai anak yg berjaya dunia dan akhirat.... suka tengok dia berposing... comel.

Selamat Hari Ibu buat Kak Liza :)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...