Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan seketika

Monday, August 14, 2017

CUTI CUTI BANDUNG 3D2N - PART 1 Floating Market

Fuhhhh fuhhhh lama betul x sapu sawang dkt blog embun ni. Assalamualikum dan selamat pagi buat semuabpengujung blog embunrosalsaliza. Kenangan terindah di abadikan disini. Cuti2 bandunh 3d2n 7.8.2017 - 9.8.17,di taja sepenuhnya oleh my bonda penakan, dgn menaiki Malindo Air.Tq Bonda sue.

Tukaran masa ni utk sejuta rupiah bersamaan rm 324. Alhamdulillah murah juga. Kwn yg tukar di bandung dgn rate sejuta rm 340. Lebih baik tukar awal2 di Malaysia.

Cuci mata kat Floating Market, kalo x silap hampir 2 jam perjalanan dari Bandung utk ke sini :~
 Malindo Air
 Dgn Bonda penakan
 Ibu2 yg turut serta
Floating Market




7 comments:

Assalam kak rosa..finaly berjaya update jugak blog.
Best kan dapat jalan² ke Bandung tempat nyaman,makanan sedap dan murah
 
Betul linapg, tp uoload dgn hp ni susah la sikit. Byk gambar x masuk. Tp sekurang2nya dh ada sikit pun. Tq atas sokongan
 
Betul linapg, tp uoload dgn hp ni susah la sikit. Byk gambar x masuk. Tp sekurang2nya dh ada sikit pun. Tq atas sokongan
 
Assalamualaikum....

Akhirnya berupdate juga ye.. hehe.. tahniah.
Tumpang happy dpt tengok kawan2 holiday... nak tunggu pegi sendiri macam takkan jadi kenyataan aje. tunggu anak2 dah kerjala kot2 ada yang sudi nak bawa mak ayah dorang mkn angin.. hehe..
 
Salam sejahtera Tuan/Puan, semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)… Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282214441280
WhatsApp : +6282214441280
WhatsApp : +6282282222896
Email : dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
Website : http://www.Dhanitourindonesia.com
Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang…
Kami pun menyediakan paket transport dan hotel
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Wassalam, Terimakasih…
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung… (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima kasih…
 
Salam sejahtera Tuan/Puan, semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)… Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282214441280
WhatsApp : +6282214441280
WhatsApp : +6282282222896
Email : dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
Website : http://www.Dhanitourindonesia.com
Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang…
Kami pun menyediakan paket transport dan hotel
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Wassalam, Terimakasih…
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung… (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima kasih…
 
Salam sejahtera Tuan/Puan, semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)… Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282214441280
WhatsApp : +6282214441280
WhatsApp : +6282282222896
Email : dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
Website : http://www.Dhanitourindonesia.com
Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang…
Kami pun menyediakan paket transport dan hotel
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Wassalam, Terimakasih…
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung… (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima kasih…
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...