Wednesday, September 21, 2011

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG

Hari ini 21.9.2011 merupakan hari lahir suamiku. Ku  doakan agar kekanda memperolehi kejayaan yang cemerlang dalam pelajaran dan juga  pekerjaan .


Tak lupa juga ku doakan agar panjang umur, murah rezeki dan dilindungi Allah sentiasa. 


kena kecil sikit pic nnt tuan badan angrybird ehh marah hehe...harap2 dia x tertgk n3  ni hehe

12 comments:

Salam K.Rosaliza..SELAMAT ULANGTAHUN tuk HB akak.Semoga pjg umur,murah rezeki....segala yg dicita2kan akan tercapai & trlaksana.Amin
 
Assalam rosa..selamat hari lahir buat suami rosa.
semoga dirahmati dan terus berbahagia disamping rosa dana anak2..
 
baru nampak cik hb nya... slmt ulangtahun utk beliau
 
lucu la kak rosa ni...bleh pulak mcm tu...lenkali taruk la gmbr berdua. baru nmpk romantik sikit. chewah! hihih...semoga kalian berdua bahagia dunia akhirat...
 
selamat ulang tahun buat sidia yang tersayang.... moga hidup terus rukun damai, bahagia & sentosa hingga akhir hayat...
 
Slmt menyambut hari ulang tahun kelahiran buat abe ngah. Moga suksess dgn apa yg dicitakan.
 
hepi besday buat abe ngah semoga pjg umur, murah rzk dan bahgia sokmo disampling family terchenta
 
hepi brthday a.ngah!may Allah bless u always...
 
hepy birthday utk hubby akak, moga sihat n bahagia selalu...masih study lg ye, respect betul klu yg dh berfamily further study...rajin n sabar betul..
 
heppy besday....to abe...selamat panjang umur dan murah rezeki dan bahagia selalu........
 
heppy besday....to abe...selamat panjang umur dan murah rezeki dan bahagia selalu........
 
Assalam kak,


Happy belated besday buat suami akak ye :)

Smoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah SWT :)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...