Tuesday, May 11, 2010

KARI AYAM.....

Salam dan selamat petang buat semua.....hati akk ni gembira sangat masa ni, apa taknya bila mendengar khabar gembira dari Hasue kawan dialam maya yang sangat baik dan banyak sangat menolong akk...tahniah dari akk dan keluarga buat sue ya...nampaknya bertambahlah lagi makyung dialam maya ini........

Berbalik pula pada n3 hari ini kari ayam, menu wajib setiap minggu. Masak kari biasa2 sahaje, tapi menjadi kesukaan anak2, kari ni buat semalam lagi ya

Ini lah kari ayam caraku yang simple mimple je heheheh..kalo letak daun kari kang anak2 kata busuk pulak. Mcm2 kerenah anak2 akk ni.

6 comments:

salam kak liza....
same la kite...anak2 saye pun suka mkn kari bknnye anak aje,maknye ni pun same..,kalau tak mkn dgn nasi..roti pun bolehh...
 
salam ain...itu senang je msk kari gini, lagi satu mmg habis mkn ngan roti. akk pun mmg suka sangat msk kari mudah gini...thanks ya ain
 
Salam, aikk...kat Kolompo pn kari ayam juga ka? Kelmarin kat Png pn mkn kari ayam.. Ni mcm bpakat je.
 
salam adry...oh ya ke..heheheh menu wajib umah akk ni kari ayam, seminggu wajib buat kari ayam....mana hati pari tu...berapa rm se KG
 
salam kakk..terharunya ngan entri akak nih..thanks kak..sue pun hepi gak dpt join kelab makyung tahun nih..hihi..
nak tumpang makan ayam tp selera x berapa nak masuk ngan ayam nih wat ms skrg..akak x memilih mkn ke?
 
salam sue....kena tunggu sebulan lg baru ada selera sikit kut....akk ari tu pun mmg tak boleh mkn...kdg2 nak mkn nasi ngan ikan masin je sue....kalo sebelum ni akk tak jd masalah bab mkn2 ni...dari mula tahu sampai la bersalin senang je. Minum susu low fat n susu stoberi je lah hehehe....tapi badan tak halus mana pun
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...