Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Thursday, July 15, 2010

TOLONGLAH AKK ...NAPE JADI GINI.....

Tulu...tulun...tulun.....naik lemas akk ngan menda ni, ada sapa2 boleh tlg akk tak, nak remove menda ni yang putih tu. Habis suma layout umah akk. Pas tu nak view blog pun lambat rasanya. Yang dia keluar tu gini......This Image Or Video has been Moved Or Delete. Photobucket









6 comments:

kak ros..caru balik kod html ni kat widget..kasi buang kak..settle masalah..

p/s nak cikmin tolong ke?add ym cikmin36
 
Rosa ada delete gambar2 dalam photobucket Rosa tak?

Saya rasa cam tu la terjadi...
 
Salam kak rosa, kn cheq dh habaq kna buang widget tu dr template blog ni.Rasanya sblm ni akk ada gna widget photobucket ni tp dh delete fotonya.
 
Salam Cikmin...terima kasih byk2 kerana tolong akk siapkan rumah baru
 
Salam puan isah...heheh tadi mmg tak tau nak delete apa...sekarang dh settle ..tq ya
 
Salam adry...yang sebenarnya photobucket tu ...gambar layout atau scraping blog akk...org tu dh buang gambar tu..kena buat yg lain...tq bagi komen ya
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...