Wednesday, November 10, 2010

ANUGERAH BENGKUNG SENI SILAT GAYONG - GELANGGANG SINGA MALAYSIA

Salam buat semua...pada hari sabtu lepas anak2 akk ada menerima anugerah bengkung. Jom la layan gambar2 yang tak seberapa ini. Cerita bergambar je.....layannn.....


Along n Iqa..sebelum majlis bermula

Iqa menerima bengkung awan putih cula merah..suka sangat ngan silat ni ..baru darjah 3

Along dengan bengkung merah..huhuuh bangga tu..

Persembahan dari anak2 gayong yang menerima bengkung merah

Persembahan dari along..melompat 4 orang, sibb baik lepas kalo tak malu je



Berjaya melepasi gelung api....


Bergambar kenang2an..anak gayong singa malaysia

emmmmmm bila saya besar saya pun nak masuk silat jugak lah..mcm best je tgk along n kakak bersilat..tak cukup padang dia silat kat umah..sian kat mama...sibb baikkk  mama tak ada darah tinggi

6 comments:

haha along meme smart.. :D
kuat btol bersilat ehh..
 
salam kak..
kalo akak letak tajuk anugerah bengkung jer td mesti sue ingat akak yg dpt anugerah selama 44 hari..ekeke..

Tahniah buat along n iqa..semoga semakin maju dlm seni silat..seronok tgk gambar2 diorg ni
si kecik tu siap kerut2 kening lagi berangan nak bersilat yek..hihi
 
Salam warrior...emmm ye lah tu................
 
Salam Sue...kekekek..anugerah bengkung 44 hari ek..tapi akk pkai bengkung biru yg getah je sue..bengkung yg ikat2 seminggu je pkai.

Bdk2 2 org tu mg minat silat sue, hehe amani pun nak silat juga tu..tu yg berkerut dahi dok pk kekek
 
salam kak...
comey jer baby akak tu bile tido..
rase nak picit2 pipi dia...

moga akak sihat yer...
 
Salam Ainnoraini....dak kecik semua kita tgk comel2 je..bby amani ni dh tembam sansat ain..itu pun selalu kena cubit pp dik kakaknya
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...