Sunday, February 6, 2011

HaSue Giveaway : ` Saya telah melahirkan Bayi 2010 '

Assalamualaikum buat semua, dah lama teringin nak menyertai GA yang HaSue buat ni...balik2 tengok dah ada rupanya GA ni. Akk ni selalunya mmg payah untuk menang apa2 hhuhuh. 


Akk copy n paste syarat2nya kat sini senang sikit nak tengok heheh, izinknan ya Sue. Kepada sesiapa yg ingin menyertai GA ini dipersilakan ke rumah Hasue ya. 


Kalo ikut2kan syarat2 tu akk memang layak lah untuk meyertainya, kalah menang adat bertandingkan . Suka sangat sebab HaSue buat GA ni }~ HaSue Giveaway: ` Saya telah melahirkan bayi 2010. Harap2 dengan adanya GA seperti ini dapat mengeratkan lagi silatulrahhim antara sahabat di alam maya ini...dan anak2 kita semua sebaya, kalo dok dekat2 mungkin satu sekolah atau mungkin satu kelas heheh


Syarat-syaratnya senang jer:
  1. Anda telah melahirkan bayi tahun 2010> 1.1.2010-31/12/2010
  2. Buat entri bertajuk > HaSue Giveaway:'Saya telah melahirkan bayi 2010'
  3. Copy n paste banner kat atas tu ..link kan entri anda ke blog ini
  4. Gambar bayi anda(tak kisah la gambar masa baru lahir atau yg terkini,nak letak lebih dari 1 pun boleh) >cerita la sikit nama bayi,tarikh lahir dan perkembangan terbaru bayi anda secara ringkas..
  5. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen entri ini yer..agar senang saya nak jejak entri tersebut..
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Februari 2011 jam 11.59pm.




Tanggal 6.10.2010 akk telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan yang di beri nama Puteri Syaza Amani di Hospital Kuala Lumpur, berat baby ni masa lahir 3.33 kg dan waktu kelahiran 5.57am di pagi rabu  yang hening ketika azan subuh berkumandang di masjid hospital, dan buat pertama kali sejak bersalin dah 7 orang anak, my abe ada di sisi.

Hari ini Amani genap 4 bulan, badannya boleh tahan semangatnya n bulat. Sekarng ni Amani asyik2 kunyah mulutnya , agaknya gatal nak tumbuh gigi kut, kalo masa 2 bulan suka sangat main ngan air liur buat buih, bila nak sapu tgk dah hilang. Sangat seronok bila dimandikan dalam besen , di tepuk2nya airr

Masa nak masuk 4 bulan suka sangat testing vokal nyaringnya..suka sangat bila tengok dia senyum2 n gelak2 tu. Itu jelah sikit sebanyak tentang Amani, . Amani seorang baby yang sangat aktif dan jarang meragam.

Meh la kenal2 ngan anak akk ni sue, nak buat menantu,  tua pulak dari Zhariff heheh}~

gambar yang paling suka akk tngok, masa ni 3 bulan.

Amacam Auntie Sue...Amani dah pakai baju kaler kesukaan Auntie ni harap2 auntie suka kekekek


Gambar 2 hari lepas..berbaju biru

Ini gambar semalam..huhuhu mama nih tak abis2 nak snap pic kita je...sampai berair mata kita...silau...marah pun ada nih, mata dah ngantuk, nak tido pun tak dapat, mama asyik dok BW je

Beginilah selalu, kita ketiduran atas riba mama yang suka berblogging tu, sian kita , tapi tak apa lah kita redha dan pasrah je hahahhah maklumlah mama  cyber,  pas ni kalo kita bertenggek depan lappy, mama pun takleh marah kita kan mama kan.....

Itu je lah serba sedikit pasal anak 2010

14 comments:

Salam kak Rosa..

Akak, heheheeee..sampai tertidur Puteri Syaza Amani atas riba mak dierrr.. Maklumlah maknye rajin berblogging.. Anak siber sungguh nie...Tembam betul anak akak ni..

Kak, akak kata Khamis baru ni akak balik ke KL dari Kelantan ker? Akak asal org sine ker? Len kali balik Kelantan, roger2 Naz..Boleh kita jumpa atau dtg umah Naz..
 
semoga berjaya kak =)
 
assalam ros.akak pun suka tengok amani..comel.montel..
 
salam..emm geramnya tengok pipi amani..
saya pun pada mulanya excited nak join..siap cakap ngan Ha sue.n copi dia punya banner..sekali masa nak pasal anak baru perasan dia lahir thn 2009..huhu..moga berjaya ye
 
ekeke...comel tul muka amani marah kena amik gamba tuh..mesti kena paksa suh posing..haha..
ala kak,nak buat menantu pun apa salahnya kalo dah jodoh..ramai saingan sekarang nih..hahaha..dah ramai yg duk sebaya dalam thn sama kan.nanti mbesar jd anak cyber sesama..dah besar diorg pun kenal melalui mak masing2 kot.hee...
pakai baju biru tu memang best..hihih..kak,lebat la rambut amani tuu,itam berkilat lg..hehe

apa2pun mekasih kak akhirnya join gak..good luck ye..susah nak pilih ni sumer best2
 
kiuttt...!!

http://contengcorner.blogspot.com/2011/02/akhir-mai-dahhh.html
 
Alahlahlalong..comelnya bam bam amani..kalau dekat memang haus pipi budak ni, kita kerjakan..hehe..geramnya..ketam gigi ni..
 
Salam kak..good luck yer!mana tau rezeki Amani kan?dia mmg cute..comeiii sgt..gerammm tgk!!
 
assalam kak...comelnya anak akak ni..suka saya tgk...kalau masa berkerja kat klinik dulu saya suka baby chubby mcm ni.sebab senang nk bg injection..peha gebus dan byk isi..hahah btw semoga berjaya yer...:)
 
semoga terpilih memenangi loyang tu..ngee
 
}~ Naz...mmg tembam bby ni naz, tapi bila 6 bulan je slim la sikit heheh.

akk ore klate, blk sokmo heheh


}~ PG....insyallah kalo ada rezeki, tapi selalunya payah akk nak mng apa2. Tq ya PG
 
}~ kak erna....bdk2 kak kalo tembam2 suka org tgk heheheh


}~ Suri solehah...mesti anak suri tu lahir ujung tahun heheeh
 
}~ Hasue....tq ya sue buat GA gini..dpt kenal ramai sahabat

}~ Mizi...tq mizi
 
}~ Ayu...Tq Ayu

}~ Azatie ......mekasih atie

}~ Nieza .... peha besar senang sikit nak cucuk, tak yah risau kena tulang hahah. Tq nieza

}~ Lulu....mekasih Lulu harap2 dpt la loyang tu
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...