Sunday, September 25, 2011

MALWARE MENYERANG EMBUN

Assalamualaikum buat semua yang sudi bertandang ke blog embun kaseh rosaliza.....Sungguh tak kuduga embun di serang malware, sebelum ini tgk blog prg je yg kena, bila kena blog sendiri gelabah bukan main lagi, apa taknya sayang sangat2 kat blog embun ni, rasa macam sebahagiam dari kehidupan je blog Embun ni, walaupun tak banyak resipi2 yang istemewa namun ku teramattt sanyangkannya.


Terima kasih yang tak terhingga buat AYUNALISA yang pagi2 lagi sms bagitau akk pasal pak guard merah ni, mekasih ya ayu, dan terima kasih buat my abe sayang yang menolong bininya yang tak keruan ini menghalau n mengenyahhh jauh2 virus ini.


Harap2 lepas ini blog akk bebas dari virus, 


vairus dari blog Mazidul. Nasib baik cepat akk dapat tahu. Alhamdulillah dah dapat dibuang segala virus tu dengan jaya dan selamat. 

10 comments:

:) hehe.. nk g derak umh akak la td..tetiba kna sekat tgh jalan lk..tu yg gtau tuan umh tu...
 
@ayunalisa

Pepagi tadi akk buka blog ok je..pas ayu bgtau tu, akk cuba sign in baru nampak malware ni penuh pintu umah nak mencelah pun tak boleh.

Alhamdulillah dah selamat dikambus dah virus ni heheh, mekasih ayu
 
Alhmdulillah...mujur jugak dapat kesan awal yer kak..memang takut jugak kalau virus ni myrang.....

P/s..akak...pop-up komen tu tak mnjadi..heheheh..mmng saya tak reti nak buat...Nak kena nmnta tolong kawan ni...
 
Alhamdulillah pak guard dah kena halau ye kak:)
 
Alhamdulillah..akak pun susah hati kalau tak dapat masuk ke Embun ni..nak baca cerita rosa..nak tengok gambar anak dara comel tu..
 
assalam..aisey ketinggalan ketepi la ari ni..pak gud dah kena halau..kite baru sampai bz meronda jalan2 cari psal hehehe
 
risau pulak takot kene dekat dri sendiri. mcm mana akak halau tu ye? ajar la sikit. risau ni...kite ni dahla xde FB
 
kalo sy yg kena pun harus panik gak ni kak..sibbaik cik abe akak ade tolong ek...syukur laa skrg dah ok
 
Salam K.Rosaliza..atie lak brjangkit dr blog nawnaj.blogspot.Puas la mengodek2 sorang...buang sikit bloglist kwn2(trpaksa)...br la ok blk.
 
ada tak benda alah ni kt blog Azmiezas yer??..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...