Friday, January 20, 2012

SELAMAT HARI LAHIR MUHAMMAD AQIL IQBAL

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua, hari ini 20.1.12 merupakan hari ulang tahun kelahiran Aqil yang ke 8, happy birthday Aqil semoga menjadi anak yang baik berjaya dunia dan akhirat, serta tercapai cita2 aqil untuk menjadi Jurutera insyallah, di panjangkan umur dan di murahkan rezeki buat Aqil.  Mama dan abah sentiasa mendoakan kejayaan buat Aqil. Harapan Mama semoga Aqil menjadi Abang dan Adik yang baik . Mama dan Abah sentiasa menyayangi Aqil uantuk selamanya, tak pernah luntur walaupun sedikit, marah tanda sayang.....,,,muahhhhhhhh
emmmm machoooonya anak mama
Sangat sayang dan rapat dengan Amani, kalo Aqil nangis adik yang ini lah selalu tepuk2 memujuk dan cium2 serta gomol2 abang Chik nya . Jap je sedih elok je bila si kecil ni pujuk


p/s esok pagi  blk kampung sampai hari selasa, emmm rindunya kampung halamanku, nak blk lelama sikit tak dapat anak2 ada latihan hoki pula

13 comments:

as salam rosa....selamat hari lahir untuk abg chik...semoga cita2mu untuk menjadi Jurutera akan tercapai....insyaallah...

rosa..hv a safe journey dear...
 
Happy birthday Aqil... Semoga menjadi anak sebagaimana yg ibu Dan ayah inginkan.. Kak, besar dah Amani.. Sama baya dgn Maisarah Kak Lina Pg kan.. So sama baya dgn Maisarah Nadz jugak lah..
 
Hepi besday to Aqil.. Semoga Aqil jadi anak yg baik. Aqil belajar rajin2 dan jadi pandai tau. Besar2 nanti blh jadi org bijak pandai.
 
Assalam Kak Rosa,selamat pagi..CT doakan moga anak akak Aqil berjaya di dunia mahupon akhirat,sentiasa mnjadi ank kebanggaan mama n abah n tercapai cita2 nak jadi jurutera ya Aqil,wah comeynya aqil disampin adik amani eks..Psttt moga selamat perjalanan pergi n balik akak ke kg ya..
 
Happy birthday Aqil...masih suka kaler biru lagi ke?hehe..
semoga membesar menjadi anak soleh dunia akhirat..amani rajin pujuk ekk..Aqil,lelaki tak boleh selalu merajuk tau..nanti tak encem laa laki majuk2,sedih2.hehe..

Tu mama belikan apa hadiah besday tu? Mesti mama buat kek sedap2 kan aqil kann!

Akak sekeluarga balik esok yer..kitorang x jadi balik la kak..huuu..incik abg kate nak rest jek sebab kebelakangn ni bizi yg amat dgn kerja.hehe
 
happy birthday aqil..moga panjang umo murah rezeki n jadi anak yg soleh utk ibu bapa ya.. :)dah besar anak bujang ni :)
 
Assalamualaikum Kak Rosa...happy Birthday yg ke 8 buat Abang Chik yea! Semoga dipanjangkan usia, murah rezeki & jadi anak soleh serta membahagiakan kedua ibubapa..
Mudah2an semua doa mama & abah Aqil tu diperkenankan Allah. Amin
 
Happy Birthday Aqil...semoga cita2 aqil menjadi kenyataan...dan semoga sentiasa menceriakan hati ayah n mama...

Selamat balik kpg ...berhati2 dijln raya..
 
hepi bday aqil...dah besar dah anak sedara ucu ni..semoga cita2 tercapai ye.
 
happy birthday Aqil..semoga menjadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat..insyaAllah:)
 
Happy birthday to Muhammad Aqil Iqbal!! semuga panjang usia, menjadi anak yang baik budi bicara, menghormati orang tua & berjaya didunia & akhirat..insyaallah..
 
selamat hari lahir adik aqil... nama dia sedap ek.. besar ni mesti jadi perdana menteri ni...
 
Happy birthday Aqil..adik amani syang abang aqil ye
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...