Saturday, February 25, 2012

SELAMAT ULANG TAHUN PERKAHWINAN BUAT KAMI

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengujung Embun Kaseh Rosaliza, terima kasih atas kunjungan kalian. Hari ini 25.2.2012, merupakan hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke 16, dengan doa dan harapan semoga perkahwinan ini berkekalan ke akhir hayat dan semoga Allah sentiasa melindungi diri kami dunia dan akhirat dan di beri kesihatan yang baik...amin



terima kasih en Google

21 comments:

Assalam, selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke-16 Rosa... semoga berbahagia hingga ke syurga...
 
Assaaalamualaikum kak Rosa...

Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan...semoga kebahagiaan yg dikecapi berkekalan.....
 
aslmkm kak..selang sari je ngan kita ya..kita 24hb Feb. baru 10 tahun kak..hehe..
Tahniah & semoga kekal bahgia hingga syurga abadi
 
assalam..hepi aniverseri yg ke-16, semoga bahagia kekal hingga ke hujung nyawa
 
selamat ulang tahun perkahwinan kak rosa... dah 16 tahun ya... semoga berkekalan hingga ke syurga... :)
 
ameen,,moga kekal dalam apa yang didoakan..16 tahun dah ye akak,,tahniah
 
Selamat Ulang Tahun perkahwinan buat Rosaliza dan hubbynya..semoga kekal bahagia...
 
happy anniversary k.rosa. semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.amin.......
 
wahhh....16 thn bukan satu jangka masa yg pendek. Tahniah kak Roza & hepi anivsry. Semoga kekal bahagia selamanya...:)
 
hepi anniversary...
 
hepi eniversari..smg kebahagiaan akn mnjd milik kalian wt slamanya..
 
salma Rosa..HAPPY ANNIVERSARY!!Semoga terus bahgia hingga ke akhir hayat.Aminnnnn
 
terlewat kak ilah masuk umah liza..
sbb balik melaka jumaat hari ni baru nak buka dapo maya...
selamat ulang tahun yg ke 16 ya liza..masih muda lagi kak ilah tahun ni 25 jun masuk ke 24...semoga kalian kekal abadi..amin...sama tarikh birthday nor secubit garam ni...
 
Happy anniversary buat kak liza
dan suami...semoga jodoh kekal ke akhir hayat dan bahagia selamanya..aminn
 
Tahniah kak rosa, semoga rumahtangga akak terus bahagia selamanya. Masih ingat lagi masa buat kenduri dulu.. Dan masih ingat lagi waktu mula2 bakal abg ipar gi ke rumah..hehe..
 
saya harap saya belum terlambat untuk ucap didoakan agar berbahagia sentiasa.. :)


The End Of : www.contengcorner.com
 
Selamat ulangtahun perkahwinan ye kak Rosa.. Semoga terus kekal bahagia selamanya...
 
assalam rosa..maaf lewat..2 hari tak sempat jenguk blog.
selamat menyambut ulang tahun perkahwinan buat rosa..semoga berkekalan bahagia selamanya disamping keluaga
 
"SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN PERKAHWINAN.."

semoga berkekalan hingga akhir hayat dah bahagia disamping keluarga tersayang...
 
Selamat Ulang Tahun Perkahwinan k-16
semoga terus berkekalan, Bahagia, Diberkati bersama keluarga tercinta sehingga ke Akhir Hayat..

Tahniah akak 16 tahun bukan sekejap..
-IKHLAS SATU KEMESTIAN-
 
Kak Rosa...nak ucap jugak walau dh terlambat (camne boleh x perasan n3 ni?) Happy Anniversary ke 16 buat kedua2nya semoga cinta berkekalan sehingga ke akhirat..Tahniah!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...