Wednesday, February 29, 2012

WORDLESS WEDNESDAY

Buat yang merindui Amani










nama : Amani
lokasi : depan rumah dan bawah penyidai kain heheher
tarikh : 28.2.12 pagi masa sidai kain

15 comments:

comelnyer..bam bam..nk gigit rsa pipi tu
 
Anak sapa yang rajin nak berkebun ni? ha ha ha lah lah Amani tomeinyer.. kejap dah beso pandai petik2 daun ni.. kak seronoknyer tgk..
 
Hehehe..macam nak cubit2 je pipih dia...
 
salam Rosa..dah bsr Amani ya.Rsanya br jer dia dilahirkan :D
Mama sidai kian..dia pon sibuk nk ikot ya...gerammmmm
 
Amani yang telah jadi big girl..hehehe..
 
rindunya kt amani..dok berkebun ke...?hehe
 
rajin amani berkebun yer...meh sini tlg auntie cabut rumput ni...mehhh
 
dah besar pon budak kecik ni....cumil2!
 
Assalamualaikum...Nampak dah beso la Amani, tp pipi maintain embam..kiut gitu!Mmg terhibur bila anak tgh umur2 cam ni, buat apa pun emak x marah kan kak Rosa.. :))
 
salam kak..
budak besar cam ni mmg mencuit hati keletah dia..apasal muka tu kejap hepi kejap mcm sedey je..
 
comelnya budak tecik ni...kalau dapat nak cubit2 pipi tu.....
 
wah memang rindu kat amani ni..
tapi nampak dah susut badan & pipinya tu ya kak..bukan apa nak pandai apa lagilah tu kan....
 
Rindu aunty nak siyum2 amani..meh aunty nak kendong jap..eh ehh..lari lak dier.. nak berkebun kangkung ke cayang?rajin mama amani berkebun yer..jangan amani tolong petik cili cameron mama dier,sudah..hihi

Ni pandai jer posing2 ni..ala2 pelakon drama kehilangan emak pun ada..ada bakat tu kak..cer anta ujibakat kat tv3 nun.hehe..
beso mata hitam amani nih..suka tgk bersinar2!kiutttt
 
salam, sekiranya tidak menjadi keberatan, dapatlah kiranya dimasukan code html radiokita kedalam blog ini ..
terima kasih

http://radiokita-malaysia.blogspot.com

#Siaran RADIOKITA boleh didengar melalui blog anda apabila siarannya on air.
 
amboi amani kechik2 dah pandai berkebun..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...