Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Friday, May 28, 2010

NASI LEMAK KERANG

salam dan selamat pagi buat semua...hari ni cuti tentu masing2 ada perancangan hendak kemana2 kan, akk duk umah je hari ini, memandang my abe kerja huhuhu...tak dapat pergi jalan2. Kebiasan akk kalau hari cuti sekolah gini menu breakfast berat sikit, kalau hari sekolah selalunya berasaskan gandum atau roti je. Hari ini akk masak nasi lemak kerang untuk sarapan akk anak beranak merangkap menu untuk lunch sekali......tak payah susahkan kepala nak pk menu untuk lunch. Boleh la akk belayar kemana saje nak menyingah n berlabuhkan...hehehhe melayari internet la..bukannya kebabummmm tido daaaaaa. Jom bf umah akk, nasi lemak biasa saje ni tak ada yg spesial pun, resepi pun simple je...yg penting tak berapa pedas sangat :~


Selamat bercuti ya buat semua

6 comments:

Salam caiyang...

Cam nasi lemak stoberi jerk....ihiiik
 
Haha...betoi kata mamawana tu.Nmpk pn mcm nasi lemak stoberi sbb kerang buh sikit sgt..
 
hikhik saya pun pejam celik tengok nasilemak tu..camne nasi lemak makan dgn strawberi nih,,,rupanya sekadar hiasan di pinggan..
 
entry ini buat air liur memancut keluar dari mlut...
lapoooooooooooooooo
 
salam mamawana~ hehehh tipah tertipu gitu.

Salam adry ~ akk pun baru perasan stoberi nmpk cam real je hahahah..pttnya tulis nasi lemak stoberi kan
 
salam izahdaud ~ kekekek nak gelak je akk ni, walauapa pun tq ya.


Salam terrorriz ~ emmmm suka akk kalo cikgu terliur heheh
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...