Tuesday, August 3, 2010

MAJLIS TILAWAH AL QURAN PERINGKAT ANTARABANGSA

Salam, dah menghampiri ke tengah hari kita ya...tentu para suri rumah sibuk menyediakan menu lunchkan...ataupun sibuk menjahit baju raya n langsirkan, walauapa pun yang anda lakukan akk harap semoga ceria2lah sokmo ya.  Semalam PC akk mogok lagi...pas tu abe beli n tukar benda tu baru lah ok...abe akk ni sian kat bini dia, tak ada mood je kalo takleh on pc heheh tq ya abe. Pas tu pagi ni tak boleh nak sign in pulak. Alih2 tengah hari ni elok la pulak, cepat2 akk letak n3 ni.

Malam tadi akk n keluarga berkesempatan ke PWTC menyaksikan majlis tilawah al Quran peringkat Antarabangsa. Ingatkan tak ramai orang, rupanya penuh dewan tu. Semalam ada 8 orang peserta termasuklah peserta dari Malaysia dan Singapura...antara lapan peserta tu akk amat tertarik sekali dengan peserta dari Mesir...bacaanya sedap dan dia boleh baca tanpa melihat alquran.....dan dia menjadi perhatian mlm tadi...akk rasa dia ada harapan untuk menang.

Peserta dari Mesir

Penonton yang memenuhi dewan

6 comments:

salam kak.. pc akak wat hal rupanya. rindu kat akak tau...x miss entri akak cuma asik gagal tampilkan diri ni..hehe..
Rupanya akak ada kat majlis tilawah tu yer..sue n hb tengok tv jer mlm td...x nampak lak byg akak.hihi...ada gak tgk n dgr bacaan peserta dr mesir tu...mmg ada harapan menang.
 
salam kak liza,
untungnya kak dpt gi. rumah saya pun tv dah rosak.. huhu. takleh tgok. peserta mesir tu mesti sdap suaranya
 
Salam Sue..tu la pc akk selalu buat hal je 2 3 menjak ni. heheheh nak nmpk bayang akk mcm mana sue ,akk dok atas sekali n jauh dari cameraman heheh,,, dok tepi juru audio ahhah. Sekali dpt pg best juga la tgk live, ank2 pun senyap je, kalo dok umah blum tentu lg bdk2 ni tgk. Tq ya sue
 
Salam Indah...best juga dpt tengok live, semlm abe tak keja mlm jadi dia bawa lah pg tgk, peserta dari mesir tu mmg best suara dia, bagi akk la
 
salam ros..seronoknya ros dapat tengok live..akak tengok tv je..masa peserta malaysia..akak rasa macam tak de harapan je menang...tapi tak tau lah kan..rezeki sape la malam ni..
 
Salam kak Erna....memang seronok kalo tgk live....kalo tgk tv ank2 tak tgk pun heheh
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...