Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Friday, August 20, 2010

PARCEL DARI HASUE

Salam kembali..seronok sangat pagi ni......kisahnya, semalam ada posmen letak surat kat pintu umah akk..ada bungkusan yang kena ambil di pejabat pos laju.....nak pergi ambil malam tadi tak sempat pulak, coz my abe pergi tarawih, pejabat pos tu buka kul 8pm - 10.00pm...Jadi pagi ini lepas hantar anak2 tadika pergi sekolah akk terus ke pejabat pos laju yang terletak di Brickfield..untuk tuntut bungkusan.....akhirnya sampai ke jua ketangan akk. Terima kasih banyak2 buat Hasue sekeluarga,susah2 hantar pada akk:~


Antara yang akk dapat...sudah tentunya lada hitam..n byk lagi cenderahati dari Sarawak..yang akk paling suka sekali satu kain yang sangat comel n cute.....suka sanagat sue..terima kasih daun keladi...............

6 comments:

Salam kak rosa,
Bestnya dpt cenderahati dr jauh. Yg nmpk mcm buah gomok tu ape? Buah dabai ada tak dlm bgkusan tu?
 
Salam en Daun...emmm mmg best, takyah ke srwk dh dpt barabg2 dari sono heheheh...oh yg putih tu biskut, akk lupa la nama pe..buah dabai tak ada..susah dpt juga kut kat sana
 
sama2 kasih kak..hehee..alhmdulillah slmt smpai..takda apa pun kak aihh..lada hitam tu beli kuching aritu..dah lama tunggu nak kena pos..huhu..
 
salam rosaliza..dapat hadiah nak raya la tu ye..
 
Salam Sue...bekas kecil tu semlm baru akk tgk kat kedai tapi berat pulak nak beli heheh...alih2 hari ni dh dpt..suka sangat sue..terima kasih byk2
 
Salam kak Erna..hadiah pra raya gitu.... tq ya kak
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...