Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Saturday, October 1, 2011

SI KECILKU CHAKKK

Memandangkan hari ini ramai yg offkan laptop dan pc dan ramai yang kunci rumah, akk nak n3kan pic sikecil ini sebagai kenangan :~


Amani



Damia anak Ayunalisa


Alisha anak sulung Ayunalisa....2.10.2011 hari lahir yg ke 2 alisha
 Aqil anak embun Dan Nisrina anak En Daun, blog yg berkisahkan tentang semua keindahan dan dedaunan. Comel je dua sepupu ni
 Maisara, merah sangatlah mak ngah, baju dia kalah baju mak ngahnya
 Adawiyah
 Amani
 Nabilla, anak kedua arwah abang
Maisara anak Linapg.


Hari ini dah pun 1.10.2011, akk berazam nak reply semua komen2 yang ada di setiap n3. Terima kasih buat semua yang rajin komen di n3 akk, komen2 kalian semua teramat2 akk hargai, walaupun akk tak sempat reply namun semua akk baca berulang kali. Terima kasih buat semua sayang semua

Pic C n P dari Egieazira,dia rajin kumpul semua anak buahnya, Tq ya dik. 
p/s tq buat Egieazira tentang n3 reply komennya



15 comments:

kak lina pg tu adik kak rosaliza ke? comel je budak2 ni...nani pon dah lama tak publish gmbr2 budak...
 
assalamualaikum liza.
comelnya baby liza. hehe... anak en daun pn dah besar ya.:)
 
@nuwairani ismail

Assalam nani, a,a lina pg tu adik akk, suka tgk pic bdk2 kecil nmpk comey je di mata akk hehehe
 
@anis

Walaikumussalam anis, bdk2 kecil kita tgk comey n cute je heheh.. Anak en daun tu dah 3 tahun, dah besar pun
 
mak aih ramainya dak tecik kat sini.Bleh buka nursery ni..tu yang paling ats siap ada jamboi nyor senyum kemain lagik.Yg paling last tuh malu2 kucing tp nakai ya ampun...
 
@lina_pg

2la akk ingat nnt time blk kg akk bahagian nuseri je, bab msk2 serah pada mak2 diaorang hehehhe. Bdk2 zaman IT ni mmg panjang akal, bijak je paler dok pk
 
assalam rosaliza..comel2 budak kecik ni..yang akak biasa tengok gmbar amani ye..siap ada pokok kelapa atasa kepalanya tu..comel sangat..
 
tomei2 sume dak tecik dlm ni..hik3.. yg bj purple tu asyik cr abah je... yg ats skali xmau ngn gegirl..mai lk xmau ngn boboi..tp suka boboi boooiii..hehe
 
alahai...comey2nya sume...hehe...
hehe...bab reply kmen 2...hihi...malunya..
p/s nk curik gmbr 1...gmbr aqil ngn upi...xde gmbar diorg...
 
cuti2 ni tengok gambar bebudak sejuk je hati..semua comel2..comel betul anak kak lina-pg...:)
 
ssh nk kumpul bdk2 ni skali dlm 1 gmbr... kne bt asing2..hehe

kak, nabila tu langkah bendul..hehe.. ain lg kecik..hehe
 
As salam kak rosa,
Tau tak smpai hari ni Nis asyik ajak nk pi rumah Amani. Asal naik keta je msti ajak. Sepupu2 yg lain tu dia tanya dok kat mana. Abg Aqil, Along, Angah, Ada, Baby Maisarah, adik Lisha, Baby Amia, Abg Haziq, adik Ain antara nama yg selalu dia sebut. Dh besar rupanya anak en daun tu ye.. Dh nk empat thn.. Thn dpn nk htr gi sekolah dah.. Dh register pn..
 
Assalam kak, wahh bestnyer tgk anak-anak yg comel tu...semoga semuanya membesar menjadi anak yg baik..amin.
 
comel2 semua budak2 kecik nih..rajin si ezzyra tu ngumpul gambo anak buah yer..bila anak sndiri nak masuk skali nih?hihi..
 
Assalamualaikum Kak,

hai geramnya tengok budak2 comel nie...mcm nk cubit2 aja...seronok kan kak tengok budak2 nie...kalau kita lagi budak cute gini kan best!!hehe.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...