Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Wednesday, June 23, 2010

OH Hb ku

Salam dan selamat pagi buat semu....hari ini akk nak bercerita sikit, sebenarnya dah ramai yang tahu dan ramai juga yang tak tahu....sebenarnya akk ni pregnant lagi.......huhuhu, yang ini anak ke tujuh dah..mesti ramai yang terperanjat. Sebenarnya banyak yang akk nak kongsi bersama..tapi keadaan tak mengizinkan cewahhhhh....sebenarnya segan. Minggu lepas hb akk merudun, pagi ni kena pg check lagi kat klinik, harap2 darah akk tak cair mana lah nnt....hari tu sampai 8.9 je...mmg tak patut rasanya. Sebelum ni tak pernah lagi sampai  gini.Ok nnt akk sambung appoinment kul 8.00 am ni...bye akk jalan dulu ya............

9 comments:

Tahniah kak liza...seronoknye nak dpt baby lagi...ok, jage kesihatan akak tau...
 
salam kak.. camner check pagi ni?harap dah ok laa kak..sue cek esok lak.hb akak dah ok ke?
 
salam k.rosaliza....bestnya pegnet lg!!!anak no7 lak tue.Alhamdllh murah rezeki akak ngan anak2...sonok dgr org ramai anak nie sbb atie cuma ada sepsg cahayamata jer!semoga akak dpt jg kesihatan diri & baby lam kandungan...bila jangka brsalin kak?
 
slm kakak.hihi..msti baby chumeell ni..kkak jga kesihatan tau..smoga semuanya dlm keadaan yg baek.. :D
 
salam ainnoraini......terima kasih ya...perasaan suka campur takut semua ada ain
 
Salam sue...pagi tadi dia ambil darah kat lengan jd x tau lg keputusannya....td misi buat FBC tah apa bila akk tanya dia kata dokter suruh repeat ujian ni...sebb ada yg kurang
 
salam atie....seronok mmg seronok atie...tapi bila dh berumur tu byk la kena buat ujian...mggt,detail scan ..rasa boring pulak dok ulang alik ke HKL tu...due akk 7.10 ni..tq ya atie
 
salam nurul...heheheh terima kasih ya nurul...bby semua comel2 je heheh
 
Tahniah rosa :) menyambut baby yang ke7, jaga kesihatan stay safe ye

Ceria selalu!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...