Wednesday, November 30, 2011

APARTMENT DI PUNCAK ALAM UNTUK DISEWA / JUAL

Entry melekat sila kebawah untuk n3 terkini


Iklan sekejap, apartment untuk disewa atau di jual di Puncak Alam, kalo ada sesipa yang berminat boleh lah tinggal komen. Apartment ni berhampiran dengan Sek Rendah Puncak Alam fasa 3. 4km ke UITM Puncak Alam. 

Akk nak pindah kesini pun jauh sebab myabe keja kat KL


jom tengok kat dalam pula
 ruangan ke 3 bilik. bilik air di sebelah kiri, dan satu lagi di bilik utama
 Ruang tamu yang agak luas, kusam je lantai, dah lama tak mop. Masa ni ada org nak tengok rumah
pintu masuk
Sekolah puncak alam yang baru je beroperasi, pagar bersebelahan je
Sewa RM 300.00 sebulan, ada kipas sahaja, lain2  perabut atau kemudahan lain tiada. Bagi pelajar jika inginkan tilam, atau apa2 kemudahan lain macam hostel, boleh diuruskan, tetapi kena ada perjanjian, dan harga sewa pun lain.

44 comments:

nak beli wat aset pun jauh sgt..sekadar menyokong dari jauh.Mana tau ada yang berminat nk beli/sewa
 
Sayang pulak sbb nk jual apartment ni tp jauh sgt dgn tmpt keja abe ngah. kalau ada org sewa lagi ok tu sbb sekolah pn dh ada kat sebelah tu. Penah gi apartment ni dulu sekali...hehe..
 
Akak buh la spesifikasi apartment ni, sng sikit org yg berminat nk buat penilaian.
 
kite lagi la....duk sabah, nak balik semenanjung pon tak tahu lagi abe keje kat mana
 
nak jual ke... kalau keje kat sana leh doh tu...buka iklan dekat2 area uitm tu..budak2 uitm ni nnt akn cr umh sewa tu..
 
Syg jauh sgtlh. Ingat bolehlh beli buat aset..
 
salam kak....saya doakan akak dpt cr pembeli yg blh mmbeli aptment ni secepat mungkin.. syangkan x dpt nak duduk..

time kasih ye kak atas ucapan takziah n simpati pade kematian lollipop tu...time kasih byk2... moga kesudahan yg baik utk dirinya n kita semua..insyaallah..amin...:)
 
wah lawa2.. nak beli la rasa
 
salam maal hijrah
 
salam kak..nak jual ke sewa ni?
klu sewa berapa/month?
 
nama apartment ni apa kak? macam mana nk contact akak?
 
@lina_pg

Tak beli pun tak apa sekadar memeriahkan petak komen je heheh
 
@Adry@Daun

Sayang memang sayang nak jual, tapi boleh nak sewakkan je, dapat juga jadi harta heheh. Kat situ la ni dah meriah bukan mcm awal2 dulu,dah makin maju..harap2 ada lah yg nak sewa
 
@nuwairani ismail

Nani kalo pindah ke puncak alam boleh lah cari akk ya
 
@ayunalisa

Rumah tu jauh sikit ke dalam, tapi ada bas uitm, dulu2 ada gak budak2 sewa kejap
 
@Azekzk

kekek dulu akk pun fikir nak buat harta juga tak fikir jauh, jauh pun 45 KM je dari KL, ok je
 
@nOOrsha

Assalam Sha..mekasih atas doa2 tu, harap2 ada yg nak beli atau yg nak sewa rumah tu
 
@MiZi

Beli2 jgn tak beli mizi hehhe
 
@ai

Ai, kalo ada yg nak sewa lagi baik, RM 300 sebulan, minat ke
 
@contengan jalanan

Nama apartment tu AKASIA SURIA, boleh email akk rosalizadd@gmail.com
 
kalau nak jual berapa harganya...
 
@Hayati
Rm 60K
 
Salam kak.nk tanya,ape nama apartment ni?ruma akak ni tingkat brape ye?tq
 
@ Cik Violet.
Assalam violet, Akasia Suria, tingkat 4, tak ada lift apartment ni
 
Salam kak. Saya ada hantar email kt akak ttg rumah ni. tlg check ya. tq :)
 
@Syahirah Jermadi

Assalam syahirah, nnt akk check k
 
salam kak. rumah ni available lagi tak? kami nak pindah puncak alam ni... :D
 
@ngesngos

Assalam ngesngos..., rumah tu masih kosong lagi, kalo nak dok situ boleh aje
 
really? so cmne na dpt further information? bole bg contact num tak? misz_nadyra@yahoo.com. tQ.
 
@ngesngos

akk dah hantar email, check ya. tq
 
salam,
sy berminat nak sewa. sudah ade penyewa ke? kalau belum, mcm mana nk contact akak?

anies
 
@anisnaurah's

Assalam, maaf ya anis terlambat reply, dah ada yg berminat nak sewa, tapi masuk buan mac 2012 nnt. terima kasih bertanya
 
sakam akak ... sya nak tya tntang aparment di puncak alam , aparment tu tngkat berapa ??? apa nama aparment nie ???
 
@nik nuur adieysofia shahfieka putri jumi'ie

Assalam sofea, rumah tu tingkat 4, namanya kasia suria.

Sekarang dah ada orang sewa, terima kasih bertanya
 
rumah ni masih kosong lg ke? tingkat bape umah ni?
 
assalamualaikum kak....tingkat brapa umah aka tu yer???
 
Dah jual ke?
 
Saya pun plan nak beli la umah kat sana..da nampak ciri2 pembangunan..:)
 
@Atiff Izzuddin

Sekarang ni ada org meyewa rumah ni
 
@diyanaNajwa

Tingkat 4, tak ada lif kat sini
 
@Anonymous

Dah ada penyewa, tingkat 4
 
Salam kak..boleh contact saya x..saya nk sewa..nie no sy... 0173216469
 
Salam kak..boleh contact saya x..saya nk sewa..nie no sy... 0173216469
 
@Jaja

Assalam jaja, rumah ni dah ada penyewa, terima kasih bertanya
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...