Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Saturday, December 24, 2011

JOMMMM PI PENANG

Selamat pagi sabtu buat semua.....hari tu dah cakap dah sambil menyelam minum air. Antara tempat2 yang kami menyelam dan minum air heheh....



 model beg angry bird heheh, tapi tak angry pun, tengah memantau dari luar kedai

Kami ke pesta ...keluar dari tapak pesta, kami makan nasi ayam budu, besttt lama dah tak p mkn kat kedai tu, Tq Linapg n W.As

Pagi ahad pula kami berkelah n memancing di sini :~
 amani yg suka sangat main air
 ikan kedua yg dpt, ikan buntal heheheh, ikan pertama tak sempat nak ambil gambar, sebab akk pun kepoh chi kat sini. Ikan semilang yang agak besar lebih dari 500 gram.
 anak dara yg suka main air
Maisara dan abahnya
Ini lah pantai yang kami selalu pergi berkelah n mancing...Gertak Sanggul.
Dan malam tu pula kami makan malam di rumah pengantin baru Alla n Azmi, sedap udang masak kesum, resipi ganu kite


Sebelum balik KL , pagi isnin tu sempat lagi my abe g mancing di seagate, hasilnya tak ada :~



 cantik kat sini, belakang tu nampak jambatan ke2 pulau pinang
lebih kurang 4.30pm kami berangkat ke KL...bye semua terima kasih banyak2 kerana melayan karenah akk n famili, muahhhhh sayang semua, pas ni pasti kami kesini lagi insyallah

5 comments:

assalam..sayang tul kan ikan semilang yg beso tu xsmpt nk snap.As ada boh kat fesbuk, amek jer la kat situ.Kenangan tuh..yg masak lemak cili api pun tak snap gak kan...
Kali ni mai penang tak dan nk mkn ikan bakaq, byk sgt program lain yg enterprem..belanja ns ayam budu pun jadilah..
 
salam kak..syoknye jalan2 mandi laut.. :) hepi je nmpak nye tu ^^
 
xdan amk gmbr xde bukti la dpt ikn besar..hehe
 
salam...terskip plak entri ni...mklum la,sebok dgn rmah baru...haha

bestnya..xleh nk join ke penang time 2,baru je blik dr lgkawi...bajet lari...hehe...kalo x boleh jmpa amani...rindu amani la..
 
wah..x ajak kita pun..hehe
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...