Saturday, December 31, 2011

PANTAI KEMASIK

Dah lama sebenarnya singgah kat pantai kemasik ni, tetapi tak sempat nak letak n3nya. Cantik sangat pantai ni, kalo tak silap kat sini lah tempat Elly Mazlin belakon untuk slot lagenda ulek mayang suatu ketika dahulu:~




berjaya juga letak n3 ni

13 comments:

Rasa tenang dan damai bila mengadap laut!
Selamat tahun baru 2012 Rosa... apa azam baru?
 
Tiap tahun saya ke Paka dan mesti singgah KEmasik amik gambar..

Terkini dari saya >>> My Sabah trip: Dari Gunung turun ke pulau
 
bila pergi ni kak rosa? windu nyer nk gi pantai kemasik. biasa tun akan pergi mandi kat belakang sket, lalu ikut jalan belakang, xramai sgt org. skrg musim tengkujuh, last week blk kg xleh mandi pantai.
 
kak rosa..tak snap ke picas batu besaq dua ketui tu?
cantik kan pantai ni
 
cantik tempat tu...tapi tak pernah sampai ke sana...
Selamat tahun baru kak...semoga ceria2 selalu dan gembira di samping keluarga tercinta....
 
assalam kak, saya belum pernah pergi lagi ke tempat ni..menarik la:)

Salam Tahun Baru buat kak Rosa sekeluarga. semoga thn baru ni lbh baik dr thn sebelumnya..insyaAllah:)
 
pantai kemasik ni kat mana..? kalau ada show ulik mayang buat tepi pantai record la videonya.. teringin nak tengok ulik mayang live punya..
 
happy new year kak rosa....seronoknya tengok gambar akak jenjalan..:)
 
ingt jp2 lg nk g sane gk
 
Memang cantik...! Ma selalu mencuri pandang kalau melaluinya...
 
bergambar memang cantik..tapi rasanya tak boleh mandi kan rosa.
 
Salam Kak Liza...Selamat Tahun Baru 2012..Semoga kedatangan tahun beru ni membawa lebih keceriaan dan kegembiraan buat akak sekeluarga
 
salam kak liza..slamat thn baru kak..cantik pantai ni ngasn kapal2 nelayan tu...seronok gi tempat camni kan release tension :)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...