Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan yang tiada muncul2

Tuesday, October 12, 2021

Kek Belimbing Buluh

 Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua.

Pagi ni tiba2 angin rajin bila terpandang roselle segar dr kebun. Hajat hati nk testing buat kek, tiba2 cuba google resipi Kek Belimbing Buluh Rosaliza x keluar pula resipi. Rupa2nya simpan kat FB je. Gigih cari dan screen Shot je resipi nk simpan sini.



Dah lupa mana nk besarkan gambar ni. Resipi ni ada kluar kat fb page masak2

3 comments:

Wah..1st time tau ada kek belimbing buluh.
Bahan pun ringkas je tu.
 
Mula2 nk testing kek ni rasa cuak juga, takut masam. Bila dh siap jadi kek, alhamdulillah, sedap mcm kek oren. Boleh la menghabiskan stok belimbing buluh kalau ada
 
Next time kena cuba juga ni...unik resepinya.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...