Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Wednesday, June 22, 2011

SEKUNTUM MAWAR BIRU BUAT HASUE

Selamat hari lahir buat HASUE, semoga tahun ini akan lebih bermakna dari tahun lalu. Akk doakan semoga Sue sentiasa bahagia disamping keluarga tersayang dan sentiasa di lindungi Allah selalu dan di murahkan lagi rezeki.


Akk titipkan sekuntum mawar biru buat Sue, semoga persahabatan alam maya kita berpanjangan, happy birthday to you......



terima kasih mr google


nak buat kad tak reti pulok heheehe

6 comments:

assalam kak liza.

Nk numpang buat ucapan.
Happy birthday buat ha sue. moga dilanjutkan usia di murahkan rezeki.
err ... ada buat makan makan tak?? ... ha33
 
{~ Wachak..waalaikummussalam Chak...terima kasih meriahkan petak komen akk, dan terima kasih bagi pihak Hasue,

jom kita serbu umah dia, mesti ada mkn2 spesial tu hehehe
 
Assalam Rosaliza..hari jadi hasue..ye..nak ucapkan selamat ulang tahun kelahiran jugak buat hasue.
 
Terima kasih buat kak liza..siap buat entri khas ni..terharu je rasa...dah angkut bunga biru ni kak..n tepek kat blog..tq skali lg. :)

Terima kasih juga buat wachak n kak erna atas ucapan yer..
 
}~ kak Erna..assalam kak , terima kasih bg pihak Hasue
 
}~ Hasue...Sama-sama sue..hepi besday ya
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...